Haberler

    Fener'de Parola Coşkulu Futbol

    Fenerbahçe, Bursaspor karşında iyi oyun ve galibiyetle sezona başlamak istiyor.

    Fenerbahçe, Bursaspor karşında iyi oyun ve galibiyetle sezona başlamak istiyor.
    Feyenoord ve Cagliari ile oynanan hazırlık maçlarındaki etkili performans Fenerbahçe taraftarını oldukça etkilemişti. İç sahada oynanan bu maçlarda sarı-lacivertliler hücum ve savunmada çok etkiliydi.
    Fenerbahçe, salı günü de Benfica'yı rövanşta ağırlayacak. Bu mücadelede ve Şampiyonlar Ligi'ne kalmanın kulübün ekonomik durumu açısından çok önemli olduğunu düşünen teknik heyetin bugünkü maçta birkaç isim dinlendirebileceği ifade edildi.
    Souza cezası sebebiyle Benfica karşısında yer alamayacağı için Mehmet Topal bugün kenarıda oturacak ve Souza forma giyecek. Sağ bekte de Şener- Isla değişikliği söz konusu olabilir. Isla'nın Benfica maçına saklanması ve daha diri şekilde çıkması hedefleniyor.
    Bir diğer beklenti Dirar - Barış arasında olacak. Maç eksiği sebebiyle Benfica maçında tam olarak hazır olmayan Dirar'ın yerine Barış'ın as takımda denendiği ifade edildi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Bursaspor Benfica Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title