Haberler

Feldkamp: "Yarın Önemli Bir Maçımız Var"

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, (A) Milli Futbol Takımı'nın Yarın Avrupa Şampiyonası Eleme Grubunda Çok Önemli Bir Maça Çıkacağını Belirterek, "Yarın Çok Önemli Bir Maçımız Var. Süper Bir Maç Olmasını Diliyorum" Dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, (A) Milli Futbol Takımı'nın yarın Avrupa Şampiyonası eleme grubunda çok önemli bir maça çıkacağını belirterek, "Yarın çok önemli bir maçımız var. Süper bir maç olmasını diliyorum" dedi.

Feldkamp, Galatasaray'ın bugünkü antrenmanı öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, milli takımın yarınki maçının önemine değindi. Alman teknik adam, "Şu an bizim için en önemli konu milli takım. Yarın maçın süper olmasını diliyorum. O maçın heyecanı şimdiden beni bastı" diye konuştu.

Milli takıma çok sayıda futbolcu gönderdiklerini, bu nedenle ligdeki Ankaraspor maçına yoğunlaşmakta zorlandıklarını ifade eden Feldkamp, şöyle konuştu:

"Milli takımda her türlü sorun olabilir. Bunları söylerken, futbolcuların sakatlanma olasılığından söz ediyorum, ama bu konuda bir endişem yok. Onlar üzerine düşen görevi yapsınlar. Yarın akşam süper bir maç olmasını temenni ediyorum."

Alman teknik adam, Ankaraspor maçında, kiralık verdikleri Emre, Necati ve Orhan'ın kendilerine karşı forma giyeceğini de hatırlatarak, "Bu maçı bekliyorlardır. İyi hazırlanacaklarını sanıyorum. Ben de öyle olmasını diliyorum. Onlarla yollarımızı ayırma kararımızı vermem gerekiyordu, yaptım. Şu anda kadromuzda bulunan futbolculara baktığımda, doğru karar verdiğimi görüyorum" diye konuştu.

Bir gazetecinin, Necati'nin milli takıma alınmasıyla ilgili sorusunu, "Bunu Fatih hocaya sorun" diye yanıtlayan Feldkamp, "İyi performans gösterdiği için olabilir mi?" sorusuna ise, "Onlar, Ankaraspor'a gittikten sonra takımlarının durumlarında pek değişiklik olmadı" karşılığını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title