Haberler

Fb'li Kemal: "Kamp Yorucu Geçiyor"

Fenerbahçeli Futbolcu Kemal Aslan, Kampın Yorucu Geçtiğini Belirterek, 'Sakatlıklar Nedeniyle Kamplara Katılamıyordum, Yorulmayı da Özlemişim' Dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Kemal Aslan, kampın yorucu geçtiğini belirterek, ''Sakatlıklar nedeniyle kamplara katılamıyordum, yorulmayı da özlemişim'' dedi.

Belek'te Arcadia Hotel'de yapılan antrenmandan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kemal, sakatlıklardan dolayı takımdan uzak kaldığını belirterek, ilk yarının sonuna doğru form tutmaya başladığını söyledi. Kemal Arslan şöyle konuştu:

''Sakatlıktan dolayı takımdan uzak kaldım. Hedefim yeniden Fenerbahçe'de forma giyip milli takıma kadar yükselmek. Yeni bir teknik direktörle sezona başlamak benim adıma dezavantaj oldu. Çünkü sakatlığım nedeniyle sezon öncesi kampına katılamadım, hoca da beni tanımıyordu. Sadece ofansif yönümü biliyordu. İlk yarının sonuna doğru oynamaya başladım ve form tuttum. Hoca defansif yönümü de gördü ve İnegölspor maçında beni defansif oynattı.''

Kemal, bu dönemde Fenerbahçe'den başka bir takıma kiralık olarak gitmeyi düşünmediğini ifade ederek, ''Hocamız ikinci yarı ilerleyen haftalarda benden yararlanacağını söyledi'' dedi.

Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarılı maçlar çıkardığını vurgulayan Kemal, ''UEFA Kupası'nda sürpriz yapabiliriz. 100. yılımızda da uzun süredir hasret kaldığımız Türkiye Kupası'nı kazanacağız'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title