Haberler

Fb-dınamo Kıev Maçı Sonrası Silahlar Konuştu: 4 Yaralı

Fenerbahçe Ve Dinamo Kiev Arasında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Oynanan Şampiyonlar Ligi 3. Tur Ön Eleme Rövanş Maçı'ndan Sonra Bostancı Sahil Yolunda İki Grup Arasında Tartışma Çıktı. Tartışma Sırasında Tabanca Çeken Kimliği Belirsiz 2 Kişi, Diğer Gruptaki 3 Kişiyi Silahla Vurarak Yaralarken, Bi...

Fenerbahçe ve Dinamo Kiev arasında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu`nda oynanan Şampiyonlar Ligi 3. Tur Ön Eleme Rövanş Maçı`ndan sonra Bostancı sahil yolunda iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında tabanca çeken kimliği belirsiz 2 kişi, diğer gruptaki 3 kişiyi silahla vurarak yaralarken, bir kişiyi de döverek yaraladı.

Olay saat 22.45 sıralarında Bostancı Sahil Yolu Cemil Topuzlu Caddesi İDO İskelesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, maç sonrası sahilde yürüyen iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Aynı grupta bulunan iki kişi silahlarını çekerek karşı gruba ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonrası Ufuk Sinecan kolundan, Şevket Hacı Fettahoğlu ve Mahmut Çakar da ayağından yaralandı. Silahlı grup kurşunlama sonrası hızla olay yerinden kaçarken yaralananlar için olay yerine çok sayıda ambulans istendi. Olay yerine gelen ambulanslar, Fettahoğlu ve Sinecan`ı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne, Çakar ve darp sonucu yaralanan Erdinç Paydaş`ı da Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri, eşgali belirlenen zanlılar için araştırma başlatırken hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yanan polis ekiplerinin maç öncesi yaptığı kontrollerde araması olan 3 şahıs gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title