Haberler

Fatma Girik'in 50 Yıllık Sapığına Dava

Fatma Girik'in 50 yıllık sapığına dava 3 yıla kadar hapsi istenen zanlı: "Fatma Girik'e evlenme teklif ettim, kabul etti" Fatma Girik: "Hayranlığı taciz boyutuna ulaştı"İSTANBUL - Fatma Girik'i gençlik yıllarından itibaren takip eden ve geçtiğimiz yıl yattığı hastanenin odasına kadar...

Fatma Girik'in 50 yıllık sapığına dava

3 yıla kadar hapsi istenen zanlı: "Fatma Girik'e evlenme teklif ettim, kabul etti"

Fatma Girik: "Hayranlığı taciz boyutuna ulaştı"

İSTANBUL - Fatma Girik'i gençlik yıllarından itibaren takip eden ve geçtiğimiz yıl yattığı hastanenin odasına kadar girme cesaretinde bulunan sapık hayranı hakim karşısına çıktı. Girik'in 71 yaşındaki sapık hayranı, hastane odasında Fatma Girik'e evlenme teklif ettiğini ve Girik'in kabul ettiğini iddia etti.

Ünlü oyuncu Fatma Girik'i gençlik yıllarından itibaren takip eden sapık hayranı Mehmet A. hakkında Girik'in şikayeti üzerine "Taciz suçundan" 4,5 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın görülmesine başlandı.

İstanbul 14. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada sanık Mehmet A. ile müşteki Fatma Girik'in avukatı hazır bulundu.

Duruşmanın başlamasının ardından mahkeme hakimi, Girik'in Bodrum adliyesinde talimatla alınan ifadesinin dava dosyasına ulaştığını kaydetti.

"Gençlik yıllarından itibaren hayranım"

Dava dosyasına ulaşan Girik'in ifadesinde "Sanık gençlik yıllarından itibaren hayranım. Ara ara karşıma çıkarak hayranlığını dile getiriyordu. Hastanede tedavi olduğum sırada odama girmiş. Bir de not bırakmış Bıraktığı notun içerisine 'Keşke seni zamanında kaçırsaydım' şeklinde kelimeler kullanarak işi taciz boyutuna taşımış. Şikayetçiyim, cezalandırılmasını isterim" ifadelerini kullandığı görüldü.

"Geçmiş olsun demek için hastaneye gittim"

Duruşmada kimlik tespitinin ardından savunmasını yapan 71 yaşındaki sanık Mehmet A., "Olay günü geçmiş olsun demek için hastaneye gittim. Hastaneden geçmiş olsun dedim. Kendisine evlenme teklif ettim ve kabul etti. Seni seviyorum ile başlayan mektubu Fatma Girik'e hitaben yazdım. İkametine gittim, kapısına gittim ve çıkanlara verdim. Suç işleme kastım yoktu. Sadece duygularımı ifade ettim. Suçlamaları kabul etmiyorum. Kendisinden özür diliyorum. Pişmanım" dedi.

Mahkeme bir sonraki celse tanıkların dinlenilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı

Ünlü Oyuncu Fatma Girik, gençlik yıllarından itibaren kendisini takip ederek rahatsız eden sapık hayranının geçtiğimiz yıl hastane odasına girmesinin ardından savcılığa şikayette bulunmuştu. Girik'in şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca şüpheli Mehmet A. hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title