Haberler

Fatih Terim, Gençlerbirliği Maçının Faturasını 3 Futbolcuya Çıkardı

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği maçı sonrasında yenilginin faturasını Belhanda, Maicon ve Gomis'e çıkardı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gençlerbirliği karşısında aldığı yenilgiyle zirve yarışında ağır bir yere aldı. Geldiğinden bu yana kenardan ilk kez bu kadar sert uyarılar yapan Fatih Terim, uzatmalarda gelen golle büyük yıkım yaşadı.

Galatasaray'ın teknik patronu, "Oyunun kaderini çizen, bireysel performanslar oldu. Hayal kırıklığına uğradım." şeklinde tepki gösterirken Terim'in hedefindeki isimler de belli oldu.

UZATMADA GOL YENİNCE SİNİRLENDİ

Galatasaray'daki 4. döneminde sakinliğiyle dikkati çeken Fatih Terim, Gençlerbirliği deplasmanındaki kötü oyun karşısında çok sinirlendi. Öğrencilerini kenardan sürekli uyarmaya çalışan Terim, istedikleri bir türlü olmayınca ve uzatmalarda gol yenince adeta çılgına döndü.

Maçın hemen ardından canlı yayında kaptanlar Selçuk ve Muslera'nın "Oyuna kötü başladık" sözleri Terim'e hatırlatıldı. İmparator, "Sadece kötü başlamadık, kötü de bitirdik" diyerek sitem gönderdi.

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM"

Basın toplantısında ise özellikle bireysel performansları eleştiren Terim, şöyle devam etti:

"Bugün oyunun kaderini çizen bireysel performanslar oldu. Takımların performanslarına bakınca her şeyde öndesiniz. Açıkçası hayal kırıklığına uğradım."

"Trabzonspor maçındaki iyi oyundan sonra böyle bir şey beklemiyordum. Bu puanları kaybetmek yakışmadı. Gençlerbirliği bizim aksimize tam gerektiği gibi oynadı."

HEDEFİNDEKİ İSİMLER: MAICON, BELHANDA, GOMIS

Maçtan sonra bireysel performanslara değinen Fatih Terim'in, en çok kızdığı ismin Maicon olduğu öğrenildi. Gençlerbirliği'nin Deniz Yılmaz'la kaçırdığı golde topu kaptıran Brezilyalı stoper, yenilen golün de adeta hazırlayıcısıydı. Maicon, sağ köşede pas atmak isterken topu kaptırdı. O top da döndü gol oldu.

Fatih Terim'in hedefindeki ikinci ismin ise 8 milyon Euro bonservis bedeli ödenmesine rağmen bir türlü beklentileri karşılayamayan Belhanda olduğu bildirildi. Terim, Faslı yıldızı dün ikinci yarının hemen başında oyundan almıştı.

Gomis'in performansından da memnun kalmayan Terim, maç sırasında Fransız yıldıza sert uyarılarda bulundu. Aslan, bu sezon Gomis'in oynayıp gol atamadığı 11 maçta sadece 3 galibiyet aldı, 6 yenilgi, 2 beraberlik yaşadı.

"BÖYLE OYNARSAK BAŞAKŞEHİR'İ YENEMEYİZ"

Liderliği kaybetmelerini de değerlendiren Fatih Terim, şöyle konuştu: "Başakşehir'i yenelim ki tekrar liderliği alalım. Güzel bir maç olacak diye tahmin ediyorum. Yenebilir miyiz, evet yeneriz ama böyle oynayarak değil. İnşallah pazar akşamı bu mutluluğu yaşarız."

BÜLENT KORKMAZ'DAN ELEŞTİRİ

Fatih Terim'in açıklamalarına, yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan eski öğrencisi Bülent Korkmaz'dan itiraz geldi. Galatasaray'ın efsane oyuncusu ve eski hocası, Terim'in deplasman fobisi olmadığı yönündeki yaklaşımı üzerine "Galatasaray iç ve dış sahada farklı oynuyor. Siz teknik direktör olarak dış sahada da doğru oyun planı hazırlamanız lazım. Aynı şekilde doğru kadroyu çıkarmanız lazım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Reis:

Terim''in yapabileceği bu. Taktik yok, düzen yok, bağırıp çağırıp fırçayla düzen kurmaya kalk. Bu adam sırf lobisi sayesinde ayakta, bu adama bel bağlayan futbol cahillerine acıyorum.

6
12
yanıtYanıtla
XXX:

KENDİNDEN BAŞKA HERKEZİ SUÇLA VATAN HAYİNİ.

3
4
yanıtYanıtla
Sebep:

Kebapçı selodur selodur

3
3
yanıtYanıtla
Cengiz:

bu ülkede başka antrenör yokmu arkadaş hep aynı tipler hep aynı isimler tencit pilavına döndü yok imparatormuş bilmem ne Yeter artık ya türkiyede futbola servet akıyor İcraat Lafontenden masallar yok ofsaytmış hakem yakmış geçin bu işleri fırçalayın dişleri

4
1
yanıtYanıtla
Nijer:

Şampi Başajşehir. Öyle istiyo

1
3
yanıtYanıtla
KELLOPAT.:

selçuk elinden geleni yapıyor kardeşim belhanda rodriges batırtı bizi

3
1
yanıtYanıtla
Bam bam bam:

Basaksehir bu Moral ile alir maci,demedin deme ibrahim ??

0
0
yanıtYanıtla
GS:

olu bee

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title