Haberler

F.bahçe'de Kiev Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, 23 Ağustos Çarşamba Günü Dinamo Kiev İle Yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rövanş Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü. Fb Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, Teknik Direktör Zico Yöneti...

Fenerbahçe, 23 Ağustos Çarşamba günü Dinamo Kiev ile yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

FB Şükrü Saracoğlu Stadı`nda, teknik direktör Zico yönetiminde gerçekleştirilen ve 1 saat 50 dakika süren idmanda futbolcular, koşunun ardından, istasyon çalışması yaparlarken, son bölümde ise taktik ağırlıkı çift kale maç yapıldı. Anelka dışında tüm oyuncuların yer aldığı antrenmanı, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Çalışmanın ardından bazı oyuncular sahada özel çalışma yaparlarken, yeni transfer Lugano ile takım kaptanları Rüştü ile Ümit`in yakından ilgilenmesi dikkati çekti. Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçı hazırlıklarını, yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title