Haberler

F.bahçe Adım Adım Guinness'e

Guinness Rekorlar Kitabı'nın Eski Türkiye Fahri Temsilcisi Prof. Dr. Orhan Kural, Guinness'e Girmek İçin Başvuruda Bulunan Fenerbahçe Kulübü'nün İlk Kategoriyi Geçtiğini Söyledi.

Guinness Rekorlar Kitabı'nın eski Türkiye Fahri Temsilcisi Prof. Dr. Orhan Kural, Guinness'e girmek için başvuruda bulunan Fenerbahçe Kulübü'nün ilk kategoriyi geçtiğini söyledi.

Kural yaptığı açıklamada, 100. yılında, kulüp bünyesinde bulunan 9 şube ile takım halinde ve bireysel olarak resmi sportif müsabakalarda kazandığı bin 134 kupa, madalya ve ödülleri ile adını Guinnes Rekorlar Kitabına yazdırmak isteyen sarı-lacivertli kulübe bu yönde danışmanlık yaptığını bildirdi.

Fenerbahçe Kulübü'nün bu doğrultuda hazırlayarak kendisine teslim ettiği evrağı Guinness Rekorlar Kitabı'nın merkezine gönderdiğini belirten Kural, “Rekorlar Kitabına girmek için 3 kategori geçilmesi gerekli. Fenerbahçe ilk kategoriyi geçti” dedi.

Kural, ilk kategorinin geçildiğine dair gerekli yazıların kendilerine ulaştığını ifade ederek, şöyle konuştu: “Bana ulaşan evrakları kulübe gönderdim. İkinci kategori için de bazı evrakların düzenlenmesi gerekliydi. Onlar da, kulübün yetkili kişileri tarafından imzalanarak bana teslim edildi. Hızla yeniden Guinness'e göndererek işleme konulmasını sağladım. Umarım buradan da olumlu sonuç alırız. Fenerbahçe'nin bu başvurusu, bu alanda bir ilk. Bu da hem Fenerbahçe hem de Türkiye'nin adının dünyaya duyurulması açısından çok güzel.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title