Haberler

Kocaeli'de, Evden Kaçan 15 Yaşındaki Kız, Polisi Görünce Denize Atladı!

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde evden kaçan 15 yaşındaki genç kız, bir kafede otururken polisleri görünce, kaçıp denize atladı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde evden kaçan 15 yaşındaki Aleyna Ç., bir kafede otururken polisleri görünce, kaçıp denize atladı. Polisler tarafından denizden çıkarılan Aleyna Ç., ailesine teslim edildi.

EVDEN KAÇAN GENÇ KIZ, POLİSİ GÖRÜNCE DENİZE ATLADI

Gölcük'te oturan Aleyna Ç., önceki gün evden kaçtı. Ailesinin başvurusu üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Dün gece, Kavaklı Sahili'nde bulunan bir kafede oturan Aleyna Ç., polisleri görünce paniğe kapılıp kaçmaya başladı. Polislerin peşine düştüğü genç kız, bir süre sonra denize atladı.

AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Polis tarafından denizden çıkarılan Aleyna Ç., Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından genç kız, ailesine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gölcük 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (44)

bu kez alay edemem:

hiçbir çocuk katil doğmaz. çocuklarımızın bu hale gelmesinin sebebi başta iyi bir aile terbiyesi ve sonrasında istenilen eğitim alamamasıdır. çocuk yetiştirmek cok ciddi bir iştir ve bir ailenin , ülkenin en öncelikli en değerli yatırımıdır. bu yüzden bu zavallı kızı eleştirmek yerine bu çocuk bu hale nasıl geldi diye ailesini ve eğitim sistemimizi sorgulamak gerek

17
0
yanıtYanıtla
BİRSEN:

Allah sana akıl fikir versin evden kaçınca ne oluyor bir fikrin varmı hayatınızı mahfetmeye bukadar meraklı olmayın gençler yazık ailelerinize

15
1
yanıtYanıtla
kaan kaya:

keske bana kaçsaydın polisten saklardım seni bıdık sey seni. .

2
13
yanıtYanıtla
İhbar:

İşte fazla uzaklara gitmemek lazım. Burda bile karşımıza senin gibi potansiyel bir pedofil çıkabiliyor. yetkililere sesleniyorum hatta seslenmeyi geçip direk BİMER e şikayette bulunucam. adresinin tespit edilip içeri tıkılman için elimden geleni yapıcam. Sapık pislik. . . . .

yanıt0
yanıt0
aysel köse:

sen ve senin gibiler birer sapık ! kız daha 15 yaşında!!!!

yanıt0
yanıt0
adem:

evden nıye kacıyorsun dışarısı evden dahamı ıyı dışarda ne pislıklervar bılsen anan baban dovsede sovsede dızlerının dıbınde otur bataklıga duşdunmu bıtın demektır kadın satıcıları hap kuşu gıbı beklıyorlar uyşdurcu satıcıları ıstemedıgın kadar

11
2
yanıtYanıtla
ZOMİNAX:

KIZINI DÖVMEYEN DİZİNİ DÖVER. . . Döveceksin yoksa döverler AGA. . . . vuracaksın caksın ceksin dur bi dakika Mıchel Jackson aklıma geldi ne günlerdi o günler HEY GİDİ

9
4
yanıtYanıtla
ahmet begim:

adını seçerken güya islami isim olduğunu zan ettiğiniz manasınin islamla bir alakası olmayan aleyna , yani hepinizi, herkese demek olan ismi veren cahil aile, evlatlarına niyetlerindeki eğitimi veremeyince aleyna tamda ismi gibi olmuş herkesin olmak için kendisini denize atacak hale gelmiş. kendisini denize yani her türlü yanlışa atmaya hazır hale gelmiş bir evlattan ne ailesine ne bu ülkeye ve millete hayır gelir.

10
3
yanıtYanıtla
yörük oğlu:

kirlen miş infaz edilsin diyinceye kadar evlatlarımıza sahip çıkıp derleri ile ilgilenelim

12
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Ailesi tarafından şiddet uygulanıyor mu? Kıza kötü mü davranılıyor, duygusal yada fiziksel tacizlerden herhangi biri var mı? bunları bilmiyoruz, kızda da bir sıkıntı olabilir, ailesinde de konuyu bilmeden taraf tutup yazmayın arkadaşlar.

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title