Haberler

Eskişehirspor - Göztepe Maçının Ardından

Eskişehirspor Teknik Direktörü Denizli: "Hedefimiz belli, Bu hedefi öyle ya da böyle bulacağız bulma mecburiyetindeyiz"Göztepe Teknik Direktörü Buruk: "Hem bizim hem futbolcularımızın utanması gereken mağlubiyet oldu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Denizli: "Hedefimiz belli, Bu hedefi öyle ya da böyle bulacağız bulma mecburiyetindeyiz"

Göztepe Teknik Direktörü Buruk: "Hem bizim hem futbolcularımızın utanması gereken mağlubiyet oldu. Özür diliyoruz"

Eskişehirspor'un kendi sahasında Göztepe'yi 4-0 yendiği maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, beraberlik serisini bitirdiklerini ifade ederek, "Çok detaylı konuşmaya gerek yok. İki tane hedefi olan, belli bir amaç için mücadele eden iki takımın mücadelesiydi. Geçtiğimiz 4 haftalık beraberlik serisini bir yerde kırmamız gerekiyordu. O manada bizim açımızda son derece iyi bir sonuç ve maç ortaya çıktı. Hafta içinde esasında yaptığımız çalışmalarda bugünkü skorun değil ama iyi oyunun haberleri gelmiş gibiydi. Bu taraftar böyle bir takım buluşması önümüzdeki 9 haftayı çok daha renkli bir hale getirecek. Hedefimiz belli, Bu hedefi öyle ya da böyle bulacağız bulma mecburiyetindeyiz. Hem taraftarımızı hem takımı gerçekten bugün düşündüğüm çizgiye yakın görmek beni son derece mutlu etti" dedi.

Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk da karşılaşmanı iki takım için de kritik bir maç olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

"İki takım için de kritik bir maçtı. Eskişehirspor'un kazanama serisi, bizim iki haftada kaybetmemiz, çok kritik bir maçtı. Özellikle buraya gelirken, hazırlanırken maçın başı bizim için çok önemliydi. Maçın başını doğru oynamamız gerekiyordu. Gol yememek çok önemliydi. Çok erken bir gol yedik. Erken yediğimiz gol oyun anlamında bizi biraz geriye itti. İlk yarı pozisyonlarımız vardı, 1-0'dan sonra. Bu maç bizim için çok önemliydi. Erken bir gol yedik. Yediğimiz gol bizi geriye itti. Direkten dönen bir topumuz vardı. Direkten dönen bir topumuz vardı. 1-1'i yakalasak bizim için daha değişik bir maç olabilir, daha değişik bir senaryo olabilirdi. veya 1-0'la devreye girsek farklı bir durum olabilirdi bizim için. İkinci golü yedik ilk yarının sonunda ve ikinci yarıda yaptığımız hatalarla, yediğimiz goller çok basit ve bize yakışmayan gollerdi. Özellikle ikinci golde çok çaba sarf ettim. Yanlış yerleştik, adamımız yanlış yerde durdu, öndeki yanlış yerde durdu. Kenarda çok çaba sarf ettim ama sesimi yetiştiremedim. Hatta sahaya giriyordum bir ara. Rakibimizi tebrik ediyorum. Çok iyi oynadılar. Bize yakışmadı. Yani utanmamız gerekir hepimizin. Hem bizim hem futbolcularımızın utanması gereken mağlubiyet oldu. Özür diliyoruz. Bu mağlubiyet bize yakışmadı."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Denizli Eskişehirspor Okan Buruk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title