Haberler

Eskişehir Parasını Alamayınca Tabancayla Havaya Ateş Etti

Parasını alamayınca tabancayla havaya ateş ettiESKİŞEHİR'de bir kişiden alacağını alamamasına sinirlenen Osman Atan adlı kişi, kentin en işlek caddesinde tabancayla havaya ateş etti.

Parasını alamayınca tabancayla havaya ateş etti

ESKİŞEHİR'de bir kişiden alacağını alamamasına sinirlenen Osman Atan adlı kişi, kentin en işlek caddesinde tabancayla havaya ateş etti. Atan'ı olay yerine gelen polisler güçlükle ikna etti.

Olay akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi Şair Fuzuli Caddesi'ndeki Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş. (OEPSAŞ) önünde meydana geldi. OEPSAŞ'ın karşısındaki bir kafeteryaya giden Osman Atan iddialara göre burada bulunan bir kişiden 60 bin lira alacağını istedi. Parasını alamayan Osman Atan dışarı çıkıp yanında taşıdığı tabancayla 8 el havaya ateş etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polisleri bir süre yanına yaklaştırmayan Osman Atan, daha sonra ikna edilerek elindeki tabancayı polislere teslim etti. Gözaltına alınan Atan, Polis Merkezi'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title