Haberler

Eskişehir: Doktor Eşini Zehirleyerek Öldürmek İstediği İddia Edilen Kadın Yargılanıyor

Eskişehir'de, Doktor Olan Kocasını, Hayat Sigortasından Para Almak İçin Meyve Suyuna Aşırı Dozda Uyuşturucu İlaç Karıştırarak Zehirleyip Öldürmeye Teşebbüs Ettiği İddia Edilen Kadının Yargılanmasına Devam Edildi.

Eskişehir'de, doktor olan kocasını, hayat sigortasından para almak için meyve suyuna aşırı dozda uyuşturucu ilaç karıştırarak zehirleyip öldürmeye teşebbüs ettiği iddia edilen kadının yargılanmasına devam edildi.

Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen "kasten adam öldürmeye teşebbüs" davasının bugünkü duruşmasında, tutuksuz yargılanan evli ve 2 çocuk annesi A.D. (40) hakim karşısına çıktı. Duruşmada, sanığın eşi olan ve Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesi'nde Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan davacı Dr. İrfan D. ve avukatları (49) hazır bulundu. Mahkemede ifade veren A.D, "Söyleyecek bir şeyim yok. Onu Allah'a havale ediyorum" dedi.

Mahkeme, eksik evrakların tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title