Haberler

Eskişehir'de Arstil Mağazası Hizmete Girdi

Arçelik A.ş., Türkiye'nin Önemli Sanayi Şehirlerinden Eskişehir'de Arstil Mağazasını Tüketicileri ile Buluşturdu.

Arçelik A.Ş., Türkiye'nin önemli sanayi şehirlerinden Eskişehir'de Arstil mağazasını tüketicileri ile buluşturdu.

2004 yılında Arstil markasıyla mobilya sektörüne giriş yapan Arçelik A.Ş., Eskişehir'de açılışını gerçekleştirdiği Arstil mağazası ile yeni bir uygulamayı başlattı. Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, 2 bin metrekarelik alanıyla Eskişehir'in ilk Arstil mağazası olma özelliğini taşıyan Arkoç Ev Ürünleri A.Ş.; Arçelik şirketi bünyesindeki yedi Arçelik ve Beko bayisinin bir araya gelerek kurduğu işbirliğiyle hizmete girdi.

Arçelik A.Ş. bünyesindeki; Aktif A.Ş, Altınel Day. Tük. Mall. Tic. Ltd. Şti, Sağlam-Pakiş Ticaret, Özgül Day. Tük. Mall. San. Tic. Ltd. Şti, Sağlamlar Ticaret, Sevinçli Ticaret ve Tuncay Paz. İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti. bayilerinin ortak olarak kurdukları Arstil mağazasında, Arstil markalı mobilya, ev tekstili, halı, yatak, baza ve aksesuarlar tüketicinin beğenisine sunuluyor.

İlk defa, birden fazla bayinin bir araya gelerek kurdukları ortaklık kapsamında bir Arstil mağazasının açılmasıyla sektöründe yeni bir uygulama başlattıklarının altını çizen Arçelik A.Ş. Türkiye Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Subaşı, "Arçelik A.Ş. olarak; sadece beyaz eşya ve tüketici elektroniğinde değil, tüketicilerimizin ev yaşamında konforu artırabileceğimiz her alanda faaliyet gösterme hedefimiz doğrultusunda 2004'ten bu yana aktif olarak bulunduğumuz mobilya sektöründe yeni bir uygulama başlatıyoruz. Bu uygulama kapsamında; birden fazla bayimiz geliştirdikleri işbirliği sayesinde Arstil mağazalarını, tüketicilerimizin hizmetine sunuyor olacaklar. İlk defa Eskişehir'de uygulanan bu sistemle, yedi bayimizin kurdukları ortaklıkla bu ilin ilk Arstil mağazasını hizmete açıyoruz. Hedefimiz; bu uygulamayı yıl içinde başka illerimizde de yaygınlaştırmaktır" dedi.

Ayrıca Arstil mağazasının en üst katında faaliyete geçen "Arsanat" galerisinde her ay farklı sanatçıların eserleri Eskişehirliler ile buluşacak. Arstil mağazasında açılan sanat galerisi "Arsanat"ta resimleri sergilenecek ilk sanatçı Melih Erdoğan olacak.

(CY-CY-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title