Haberler

Eskişehir: Başkan Büyükerşen'den Başarılı Trafik Polisine Plaket

- Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Meslek Hayatında Başarılı ve Tavizsiz Tutumu ile Tanınan Trafik Polisi Ali Öztürk'e, Çalışma Hayatındaki Disiplini Sebebiyle Başarı Plaketi Verdi.

- Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, meslek hayatında başarılı ve tavizsiz tutumu ile tanınan trafik polisi Ali Öztürk'e, çalışma hayatındaki disiplini sebebiyle başarı plaketi verdi.

Görev yaptığı bölgelerde disiplinli çalışması ile tanınan polis memuru Ali Öztürk, Başkan Büyükerşen tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirildi. Öztürk'e plaketi, Emniyet Müdür Yardımcısı Harun İpek ile birlikte geldiği Büyükşehir Belediyesi'nde verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, "Kendisi, ceza kestiği vatandaşların bile kendisine teşekkür ettiği, görevini büyük bir nezaket ve ciddiyet içinde yapan bir memur. Kendisine tüm Eskişehirliler'in bir teşekkürü olan bu plaketi, emniyet müdür yardımcımızın yanında vermekten büyük gurur duyuyorum ve meslek hayatında başarılarının devamını diliyorum" dedi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Harun İpek ise, Ali Öztürk'ün kıvanç duydukları bir polis memuru olduğunu ifade ederek, "Vatandaşları incitmeden kuralları tam olarak uygulayan polis memurumuza ve başkanımıza takdirlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Teşekkür plaketini alan polis memuru Ali Öztürk de, teşekkür ettiği Başkan Büyükerşen'in iki dönemdir sunduğu çalışmalarla Eskişehir'i, Avrupa kentleri görünümüne kavuşturduğunu söyledi.

(OÖ-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title