Haberler

Eski Milletvekili Yılmaz'dan, Dilovası Belediye Başkanı Toltar'a Ziyaret

Kocaeli Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı ziyaret ederek başarılar diledi. Dilovası hakkında iyi haberler aldığını, bu bağlamda Başkan Toltar'dan güzel haberler beklediğini söyleyen Yılmaz, "Başkan Toltar'ın deneyiminin kültür, mühendislik ve eğitim alanına da başarılara imzalar atacağından, bu icraatları hizmete susamış Dilovası Halkına armağan edeceğinden bir şüphem yok" dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise, "Dilovası halkı ile ortak hayalim olan 'Daha iyi bir Dilovası' hayalini gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım. Hizmet sürecine Dilovası Belediyesi olarak, Dilovası Halkının fikirleri ile başladık. Muhtarlıklar ve temsilciler aracılığı ile halkın taleplerine göre bir rota çizeceğini ve hizmetin ivedilikle gerektiği yere ulaşması için Dilovası Belediyesi olarak tam kapasite çalışma içerisinde olacağız" dedi. Başkan Toltar, kültürel anlamda Dilovası için gerekli sosyal etkinlikleri, klişeleşen çizgiden ayırarak dinamik bir şekilde ve her kesime hitap eden unsurlar kullanarak gerçekleştireceğini, spor kulüpleri için iyileştirmeler yapacağını, projelerin yüksek mühendislik kapsamı içerisinde destekleneceğini, Dilovası için eğitim alanında yarışmalar, toplantılar ve seminerler gerçekleştirerek kalite yükseltme konusunda öğrencilere dinamik kazandırılacağını da sözlerine ekledi.

Eski Kocaeli Milletvekili Şevki Yılmaz'ın konu hakkındaki sorusu üzerine Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Projesi'nden bahseden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası'nın stratejik olarak ulaşım limanı konumunda olması, Kocaeli ve İstanbul illerini birbirine bağlaması bir yana, bu ulaşım haritasına Ege Bölgesine uzanan yolların da eklenmesinin, ülkemiz üzerindeki pozitif etkisini belirten Başkan Toltar, Ro-Ro konteynerleri ve endüstriyel imalatın da bu yoldan ulaştırılmasının Türkiye ekonomisine büyük kazançlar getireceğini anlatarak, zamanlama ve tasarruf noktasında, Marmara Bölgesi'nden diğer bölgelere seyahatin kolaylaşacağını, köprünün Dünyada bulunan devasa yapıların arasına girmesi ile turizmcilerin bu bölgeye dikkatinin yoğunlaşabileceğini söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şevki Yılmaz Ali Toltar Dilovası Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title