Haberler

Eski CHP'li vekilin 33 yaşındaki yeğeni koronavirüsten hayatını kaybetti

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal'ın İstanbul'da yaşayan 33 yaşındaki yeğeni Dilek Tahtalı koronavirüsten hayatını kaybetti. Haberler.com'dan Bahadır Çolak'a konuşan Ramis Topal, yeğeninin küçüklüğünden beri kanser tedavisi gördüğünü belirtti.

24. Dönem CHP Milletvekili Ramis Topal'ın İstanbul'da yaşayan 33 yaşındaki yeğeni Dilek Tahtalı koronavirüsten hayatını kaybetti.

Koronavirüs salgını Türkiye'de giderek yayılırken hastalık can almaya da devam ediyor. Bugüne kadar ülkemizde 1872 kişide görülen hastalık 44 kişinin de ölümüne neden oldu. Son olarak 24. Dönem CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal'ın yeğeni Dilek Tahtalı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

"KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORDU"

Haberler.com'dan Bahadır Çolak'a konuşan Ramis Topal, 33 yaşında olan yeğeninin küçük yaşlardan itibaren kanser tedavisi gördüğünü söyledi. Hastalık belirtilerinin ilk olarak 10 Mart akşamı grip olarak kendini belli ettiğini ifade eden CHP'li vekil, yeğeni Tahtalı'nın ilk olarak Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne gittiğini oradan Samatya'daki İstanbul Eğtim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiğini söyledi.

Ramis Topal, kendi çabalarıyla yeğenini Türkiye Hastanesi'ne sevk ettiklerini geçtiğimiz pazartesi günü ise Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne sevki yapıldığını ve bu hastanede hayatını kaybettiğini ifade etti.

ÖLÜM RAPORUNDA "BULAŞICI HASTALIK" YAZIYOR

Öte yandan Gerçek Gündem'in yayınladığı ölüm raporunda ise Dilek Tahtalı'nın hayatını kaybetme nedeni olarak "bulaşıcı hastalık" yazdığı tanı olarak da "COVID-16 AKUT SOLUNUM YETMEZLİĞİ" yazdığı görüldü.

Eski CHP'li vekilin 33 yaşındaki yeğeni koronavirüsten hayatını kaybetti

Eski CHP'li vekilin 33 yaşındaki yeğeni koronavirüsten hayatını kaybetti

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Türkiye'de ilk olarak 10 Mart'ta görülen koronavirüs nedeniyle bugüne kadar bin 872 kişiye pozitif tanısı konuldu. Hastalık nedeniyle bugüne kadar 44 kişi hayatını kaybederken Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca bugüne kadar virüs nedeniyle vefat edenlerin ileri yaşlı kişiler olduğunu bir kişinin ise KOAH hastası olduğunu belirtmişti.

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Cumhuriyet Halk Partisi Ramis Topal İstanbul Amasya Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Galatasaray kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (37)

Mert:

Allah rahmet eylesin. Genç insanların ölmesi çok üzücü oluyor.

46
1
yanıtYanıtla
ser:

mekanı cennet olsun. ailesine baş sağlığı diliyorum.

37
0
yanıtYanıtla
Murat:

Çok üzüldüm sonuçta bende bir babayım ve evde kızlarım ve oğlum var. Allah ailesine sabır versin. Rabbim bu genç kardeşime rahmet etsin.

33
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Sözde darbeden sonra bir kisinin ayagina tas vursa Pensilvanya''dan biliniyordu. Simdi baska bir hastaligi olan ölse Coronavirus''dan biliniyor. Bu salgini yayanlarin asil amaci. Hasta ve yaslilari yok etme plani. Ve basarilida oluyorlar. Hastasida, yaslisida Devlet''e küflet.

7
23
yanıtYanıtla
HADİBE:

Sizce kaç yaşına kadar olanlar ''devlete külfet'' değildir. Benden çok daha genç olan bir sürü pislik askerden kaçar, iş verirsin çalışmaz, hırsızlık, kavga, dövüş, adam vurma onlarda. Devlete yük olmayan bunlar mı?

yanıt2
yanıt1
cantürk:

Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin.

20
1
yanıtYanıtla
Kaplan:

Gençlere buradan bir çağrım var "Bize birşey olmaz" deyip parklarda sokaklarda gezmeyin #evdekalin

15
1
yanıtYanıtla
BURDAN:

burdan kimseye sesini duyuramazsın, eline megafon bunu bağıra bağıra sokak sokak gez.

yanıt2
yanıt2
Arif gsli:

Olsun heryerde söleyin.

yanıt0
yanıt0
SSK EMEKLİSİ:

ÖLÜM EN BÜYÜK NASİHAT DUR ; TABİ BİLEN İÇİN

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title