Haberler

Eşini Aldatan Genç Kadın İntihar Etti

Güncelleme:

Karabük'te, eşini aldattığı iddia edilen 23 yaşındaki Elmas Y. üst geçitten atlayarak intihar etti.

5 yıllık evli olan 23 yaşındaki Elmas Y. isimli kadın, Karabük- Safranbolu karayolu üzerinde 5000 evler girişinde bulunan üst geçide çıkarak atladı. 7 metre yüksekliğindeki üst geçitten yola atlayan Elmas Y., A.K. idaresindeki 16 DJ 258 plakalı otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti. Otomobilini olay yerine 200 metre uzaklıkta park eden otomobil sürücü A.K. polis ekiplerince gözaltına alındı.

EŞİ, CEP TELEFONU MESAJLARINDAN ALDATILDIĞINI ANLADI

Polis ekipleri yaptıkları araştırmada genç kızın intiharının arkasında eşini aldattığı ve eşi A.K'nin cep telefonunda mesajları yakaladıktan sonra eşinin abisini arayarak durumu anlattığı ve bunun üzerine intihar ettiğini tespit etti. Bu sırada haberi alan Elmas Y.'nin yakınları ise olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi.

OTOPSİ YAPILACAK

Genç kadının cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Safranbolu Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (239)

HandemobilWeb@haberler.com:

Boşansaydı öyle istediğini yapsaydı diyosunuz da kadın boşanmak isteyince erkek kabul etmiyor karıyı öldürüyo,napıcak bu durumda kadınben de boşanmak istiyorum ama adam yanaşmiyo asla boşanmam diyo,şimdi bu adama ihanet edersem benim suçum mu olur yoksa onun mukardeşim eğer namusuna leke gelmesini istemiyosan boşayacaksın bunun daha medeni yolu yok

48
89
yanıtYanıtla
Ak akMobil-IOS:

Yeni türkiye den bi cacık olmaz halk bitmiş

61
40
yanıtYanıtla
stuttgart-almanya:

bunlar daha eski zihniyetin izleri merak etme yeni Türkiye ucuracak bizleri. .

yanıt2
yanıt4
hm:

Bunlar sizinkiler.

yanıt4
yanıt1
23:

ne bmwsinden bahsediyonuz siz orada bir kız canından olmuş kendinizi onun ve ailesinin yerine koyup birdaha düşünün aynısı sizin başınıza gelse ne olurdu böyle şeylerede yorum yapmadan önce o beyninizi calıştırıp bidaha düşünün

55
15
yanıtYanıtla
malcolmxm@m.m:

Fuhuş yapmadan düşünecekti zerre acıma yok.

yanıt3
yanıt1
Ceylan:

Bir bayan olarak kadınların ne hale geldiklerini anlamış değilim. Aldatmak nedir ya ? Ki bir de bu zamanda sevmiyorsan anlaşamıyorsan bir çok kanun var. Boşanma denen şey var . Ailenden korkuyorsan korunman dahi var olabiliyor. Evliyken aldatmak nedir Allah aşkına kendinize gelin ! Azcık sadık olun ! Sevmiyorsanız bile saygı duyun !

41
6
yanıtYanıtla
...ÜA...:

Diğer hanımefendilerin de sizin gibi aynı hassasiyeti göstermesini beklerdik ama ne yazık ki yorumlara bakıldığında kadınlar artık aldatmayı makul karşılıyorlar ne yazık ki! Kadın değerini düşürmemelidir.

yanıt3
yanıt3
banu:

sadece kadınkar değil erkeklerde aldatamaz hangi erkek aldattı diye intihar etti bizler allah için günah olduğu için namusumuzu korumak zorundayız aynı şekilde erkeklerde öyle ama toplumda yargılanan sadece kadın rabbim şaşırtmasın bizleri kınamayalım yinede

yanıt2
yanıt1
ÖZGE ÖZTÜRKm@m.m:

HAYDİ KARILARINI ALTADAN ONURLU ERKEKLER SİZLERİ İNTİHARA DAVET EDİYORUM.

yanıt3
yanıt0
Tüm 239 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title