Haberler

Esenlik, Malatya Tarım Fuarı'na Katıldı

Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, gıda alanında Nergis, deterjan alanında Epak, kent mobilyaları alanında Meston markalarını Malatya Tarım Fuarı’nda sergiliyor.

Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, gıda alanında Nergis, deterjan alanında Epak, kent mobilyaları alanında Meston markalarını Malatya Tarım Fuarı'nda sergiliyor.

Malatya'nın fuar kenti olarak anıldığını ifade eden Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Tarım Fuarı'nın Malatya için önemli olduğunu belirtti. Boyraz, "Üreticiler ile tüketicileri bir araya getiren ve bilinçlenmesine vesile olan bir etkinlik. Şehrimiz, yakın zamanda tarımsal ürünleri bir uç mamül olarak üreten ve dışarıya satan bir il olacak. Yaptığımız bazı faaliyetler şehrin ana damarlarını etkiliyor. Bu fuar da şehrimize önemli katkılar sağlıyor" şeklinde konuştu.

Boyraz, milli bir marka oluşturma amaçları olduğunu aktardı. Boyraz, "Üretimin tam ortasındayız ve gün geçtikçe büyütüyoruz. Üretime dayanmayan bir ekonomi sağlıklı bir büyüme kaydetmez. Nergis markasını yenilebilir ve içilebilir bütün alanlarda üretimine başladık. Ulusal standartlarda bir ürün üretmek ve ambalajlama dönemini tamamladığını görüyorsunuz. Kurmuş olduğumuz pazarlama ve dış ticaret müdürlüğü ile artık Nergis markasını Türkiye kullanacak. Ürünümüzün kalitesi ve standardı çok güzel. Esenlik'in genel kalite anlayışını markalarımıza yansıttık. Üretimde kalite her daim ilk sloganımız. Epak kimya raf ürünleri ve endüstriyel kullanımda çok iyi bir noktaya ulaştı. Bölge bayiliklerimiz oluştu bu alanda. Meston markamızın kurgusu çok özel. Belediyelerin, kamu kurumlarının ihtiyaçlarını üretmeyi kendine misyon edinen bir kuruluşumuz. Özellikle altyapı ve üst yapı olarak iyi bir noktadaydık, kent mobilyaları alanında da iyi bir noktaya ulaştık. Bize düşen, bu markalarımızı daha da geliştirmek ve hayatın içerisine koymak. Gezdiğimiz şehirlerde hatta ülkelerde markamızı görmek bizi mutlu ediyor. Bir tanıdığımızı görmüş gibi oluyoruz. Bölgemizde bu şekilde dizayn edilmiş ve ürün yelpazesi bu kadar geniş tek şirket. Süreci iyi yönetir ve stratejik olarak büyütürsek markamız yakın zamanda önemli mesafeler kat etmiş olur. Fuara katıldığımız bu üç marka ile güzel bir renk oluşturduk" diye konuştu.

Esenlik'in açmış olduğu standı Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, İl Müftüsü Ümit Çimen, daire başkanları, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Malatya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title