Haberler

Erzurum: AK Parti Erzurum Danışma Meclisi Toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, alt kademe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer, Merkez İlçe Başkanı Recep Küçükoğlu, İl genel ve belediye meclisi üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları yetkililerinin yanı sıra partililerin katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer, AK Parti’nin büyümesine kimsenin engel olamayacağını söyledi. İl Başkanı Tanfer, halkın emanet ettiği kutsal sayılan görevlerin layıkıyla yapıldığını anlattı. Başkan Tanfer “Halkımızın problemlerini çözmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Halkımız bunu görüyor. Ancak AK Parti’nin yükselişine gölge düşürmek için hep bugünlerde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin gündeme taşındığını görüyoruz. Yüce mecliste bu konular tartışılmamalı. Milletimiz AK Parti’ye 5 yıl hizmet et diye görev vermiştir. Cumhuriyet dönemi boyunca yapılan yol çalışmalarını biz bir yılda yaptık. “dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Küçükoğlu ise, AK Parti olarak her zaman iyi hizmet vermek için çalıştıklarını belirterek, “Türkiye’nin meselelerini göğüslemiş bir liderin partisindeyiz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de 2011 Kış Üniversite Oyunları’nın 16 Ocak’da yapılacak oylamayla ev sahipliğinin belli olacağını ifade ederek, 2 yıldır konuyla ilgili geceli gündüzlü çalıştıklarını ifade etti. Başkan Küçükler, bu konuda verdiği destek sebebiyle Başbakan Erdoğan’a teşekkür etti. Başkan Küçükler, daha sonra şöyle dedi: “30-40 yılda yapılamayanları 3 yılda , büyükşehir ve alt kademe belediyeler olarak yaptık. Herkes bizim gibi çalışmış olsaydı, Erzurum’un hiçbir sorunu kalmayacaktı.”

(İRT-DB-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title