Haberler

Erzincan: Tecavüz Davasından Karar Çıkmadı

Erzincan'ın Üzümlü İlçesi'ne Bağlı Altınbaşak Beldesi'nde 2 Şahsın 7 Yaşındaki İlköğretim Okulu Öğrencisine Tecavüz Etmesiyle İlgili Davada Karar Çıkmadı.

Erzincan'ın Üzümlü İlçesi'ne bağlı Altınbaşak Beldesi'nde 2 şahsın 7 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisine tecavüz etmesiyle ilgili davada karar çıkmadı.

Erzincan Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davaya, Erzincan Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan sanıklar, 4 çocuk babası A.D. (65) ve kardeşi 2 çocuk babası H.D. (42) ile tecavüze uğrayan 7 yaşındaki G.G. ve ailesi katıldı. Sabah saatlerinde yapılan ve basına kapalı gerçekleştirilen duruşmadan bir karar çıkmadı. Sanık ve mağdurları dinleyen mahkeme heyeti duruşmayı 13 Şubat 2007 tarihine erteledi. Davanın tutuklu sanıkları A.D. ve H.D., mahkeme sonunda jandarmalar tarafından adliye binasının arka kısmından çıkarılarak hızlı bir şekilde cezaevi aracına bindirildi. Adliye çıkışında G.G.'nin aile fertlerinin üzgün olduğu görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title