Haberler

Erzincan: İşadamı Erol Yüksel'den Öğrenci Yurdu

- İstanbul'da Yaşayan İşadamı Erol Yüksel Tarafından Memleketi Erzincan'a Yaptırılan Kız Öğrenci Yurdunun İnşaatı Tamamlandı.

- İstanbul'da yaşayan işadamı Erol Yüksel tarafından memleketi Erzincan'a yaptırılan kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı.

Haziran ayında temeli atılan ve Dijital Uydu Sistemleri Next-Nextstar'ın Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yüksel'in yapımını üstlendiği Erol Yüksel Kız Öğrenci Yurdu, 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Erzincan Üniversitesi'nde yüksek öğrenim gören kız öğrencilerin barınacağı 250 kişi kapasiteli yurdun, 2006-2007 Eğitim Öğretim Yılı bitmeden hizmete gireceği belirtildi. Çevre düzenlenmesi de bitirilme aşamasında olan yurdun Erzincan'da yüksek öğrenim gören kız öğrencilerin barınma problemlerinin çözümüne katkıda bulunacağı için mutlu olduğunu ifade eden işadamı Erol Yüksel, "Gelecek nesillerin iyi şartlarda eğitim görmeleri çok önemli. Bu anlamda üzerimize düşen görevi yaptığımız için sevinçliyim. İmkanı olan her insanın eğitime katkı sağlaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımızın, gençlerimizin iyi yetişmesi gerekiyor. Memleketimize bu hizmeti yapmamıza vesile olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Erzincan'a üniversite kurulmasının da bir Erzincanlı olarak kendisini gururlandırdığını kaydeden işadamı Erol Yüksel, sağladıkları burslarla da yüksek öğrenim gören öğrencilerin eğitimlerine yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, eğitim hizmetlerine yaptıkları katkıyı ileriki yıllarda daha da artırmayı arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

(İS-DB)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title