Haberler

Erzincan'da Çocuklara Destek Programı Düzenlendi

Güncelleme:

Erzincan'da Sümbül Valide Sultan Kur-an Kursu'nda Afgan ve Suriyeli ihtiyaç sahibi çocuklara destek için yemek programı düzenlendi.

Erzincan'da Sümbül Valide Sultan Kur-an Kursu'nda Afgan ve Suriyeli ihtiyaç sahibi çocuklara destek için yemek programı düzenlendi.

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir'in katılımıyla gerçekleşen programda Vali Akdemir hediyeler dağıtarak çocukları sevindirirken, Afgan ve Suriyeli ailelerin yaşadıkları sıkıntıların farkında olduklarını, çözümleri için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarını söyledi. Düzenlenen programda konuşan Vali Akdemir; "Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir. Erzincan manevi dinamiklerin olduğu bir şehir. Hayra gönül veren hayrı yapmak için çalışan çok sayıda sivil toplum örgütümüz var. Biz "Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir." diyen bir peygamberin ümmetiyiz. İhtiyaç sahibi insanlarımıza sahip çıkmak, yardım eli uzatmak bizim boynumuzun borcu, inancımızın gereğidir. Bizde Valilik olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret edip, onların sorunlarını dinleyip bu anlayışla hareket ediyoruz. Erzincan'da yaptığımız bu çalışmaları daha da artırmamız lazım ki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını kısmen de olsa karşılamış olalım. Bu düşünceden hareketle Valilik olarak yaklaşık bir ay önce çalışma başlattık. Erzincan'da hayır adına çalışan bütün sivil toplum örgütlerinin bir arada hareket etmelerini sağlayıp bir hayır platformu oluşturma gayreti içindeyiz. İhya Vakfına, onun çalışanlarına siz değerli hayır severlere hem Erzincan halkı adına hem de Valilik adına çok teşekkür ediyorum. Valilik olarak her türlü hayır işinde sizlerin hizmetinizdeyiz." dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Akdemir Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title