Haberler

Erıc Gerets'in Basın Toplantısı

Olympique Marsilya Teknik Direktörü Eric Gerets, Beşiktaş Maçında Sahaya Kazanmak İçin Çıkacaklarını Belirterek, Yarınki Maçta Kazanmaları Halinde Büyük Bir İhtimalle Bir Üst Tura Çıkacaklarını Söyledi.

Olympique Marsilya Teknik Direktörü Eric Gerets, Beşiktaş maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirterek, yarınki maçta kazanmaları halinde büyük bir ihtimalle bir üst tura çıkacaklarını söyledi.

Teknik Direktör Eric Gerets, BJK İnönü Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyerek, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Beşiktaş maçını kazanmak istediklerini belirten Belçikalı teknik adam, "Yarın güzel bir atmosferde maç yapacağız. Güzel atmosferlerde oynamak herkese mutluluk verir. Son zamanlarda aldığımız iyi sonuçlarla oyuncuların kendisine güveni geldi. Nasri'nin de formda olması ve iyi oynaması ekibe katkı sağlıyor. Yarınki maçta kazanmak istiyoruz ve kazanırsak büyük ihtimalle bir üst tura

çıkarız. Bir tur sonrası için Liverpool'un da önünde grubu bitiririz" ifadelerini kullandı. Beşiktaş maçı için özel bir çalışma yapmadıklarını, diğer maçlara hazırlanır gibi hazırlandıklarını söyleyen Gerets, daha önce Türkiye'de maç yapmış, bu tür havaları bilen oyuncuları olduğunu kaydetti.

Yarın Beşiktaş'ın nasıl oynayacağının değil, kendi oyunlarının ve maça konsantre olmalarının önemli olduğunu söyleyen Gerets, bir soru üzerine Arsenal Menajeri Arsen Wenger'in 'Beşiktaş gibi zayıf takımlar Şampiyonlar Ligi'nde oynamamalı' sözlerine katılmadığını belirtti.

Beşiktaş'ın Türkiye'nin güçlü takımlarından biri olduğunu söyleyen Gerets, "Beşiktaş da Liverpool'u yendi. Arsen Wenger, eğer böyle bir şey söylüyorsa, Liverpool da zayıf bir ekiptir" diye konuştu. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a da övgülerde bulunan Gerets, Beşiktaş'ın geçen sene çok iyi bir antrenörü olduğunu, şimdi de en iyi hocalardan birisiyle çalıştığını söyledi.

Takım kaptanı Lorik Cana ise, yarın zor bir maç olacağını belirterek, "Zor bir maç olacak, ama böyle atmosferleri severim. Hocamız, Türk taraftarlarının etkisinden nasıl kurtulabileceğimizi bize anlattı. Stattaki atmosfer bizim oyunumuzda çok fazla bir farklılık göstermeyecek. Son dönemde daha güçlüyüz ve moralliyiz. Ama bu bütün maçları kazanacağız demek değil" diye konuştu. Fransa'daki ilk maçta futbolun gerektirdiği sertlikte oynadıklarını ifade eden Cana, yarın maça konsantre olacaklarını, hakemle

oynamayacaklarını söyledi. Cana, Beşiktaş'ın yarınki maçta Liverpool mağlubiyetinin izlerini silmek için sahaya çıkacağını ve bunun için elinden geleni yapacağını düşündüğünü ifade etti.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title