Haberler

Erdoğan'la Birlikte Köşk'e Çıkacak İsimler

Güncelleme:

AK Parti kongresinde, Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığıyla birlikte Köşk'teki yeni döneme ilişkin isimler de kulislerde öne çıktı.

Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık’taki yakın çalışma ekibi ve danışmanları Erdoğan'la birlikte Köşk'e çıkacak.

GENEL SEKRETERLİĞE FAHRİ KASIRGA

Başbakanlık Müsteşarı Fahri Kasırga'nın Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'ne getirilmesi bekleniyor. Kasırga, Efkan Ala’nın İçişleri Bakanı olmasıyla Başbakanlık Müsteşarı olarak atanmıştı. Genel sekreterlik görevi için Binali Yıldırım’ın da adı geçiyordu ama Binali Yıldırım’ın hala milletvekili ve Genel Başkan danışmanı olması sebebiyle Fahri Kasırga'nın ismi şuanda kulislerde öne çıkan isim.

İBRAHİM KALIN'A DA ÇANKAYA YOLU GÖRÜNDÜ

Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kalın’ın da bir sonraki görev yeri Çankaya Köşkü olacak. Erdoğan’ın adı öne çıkan birçok danışmanı da bundan sonra Cumhurbaşkanı Baş müşaviri olarak görev yapacak.

VARANK VE BULUT DA LİSTEDE

Listenin başında Şenol Kazancı, Mustafa Varank var. Varank aynı zamanda Erdoğan’ın metin yazarlığını da üstlenecek. Aydın Ünal, Hasan Doğan, Lütfullah Göktaş, Mücahit Aslan ve Yiğit Bulut’un da Erdoğan’ın Çankaya Köşkü’ne götüreceği isimler arasında yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım Fahri Kasırga Efkan Ala Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

mehmetsunar:

bir insan bir şey muhalif olabilir sakin düşününce bir doğruyu görürüsün recep tatyyip karizmatik ve lider dünya lideri konusun agelince bukadar ülkeden devlet başkanı geliyorsa evet doğru lider kutlarım

13
66
yanıtYanıtla
TALHAtaalhaa@yandex.com:

TABİ BENİN KRALI İNGİLTERE KRALİÇESİNDEN ÖNEMLİ BİRİ. . . YA HANGİ ÜLKE LİDERLERİ GELİYOR. . . AVRUPALILAR VE AMERİKANIN NE KADAR TAKTIĞI BELLİ. . . BÜYÜKELÇİLİK ÇAYCISINI GÖNDERECEKLERMİŞTE ÇAYCI YOGUN DİYE BAŞKASINI GÖNDERİYORLAR

yanıt0
yanıt0
smt:

çekemeyenler uzayın . ) sz çkesenizde çekemesenizde bu böyle. Biad edin hürmet edin asi kıtmırler sizi

21
34
yanıtYanıtla
KAAN:

DAVUTOGLU FENA SEÇIM DEĞİL

32
18
yanıtYanıtla
ERCAN:

Dünya Lideri mi ? Kendi bile o lafı artık ağzına almıyor, sizlere ne oluyor. Ne ağırlığı varki dünyada dünya lideri olacak. Önüne gelenin dinlediği lider dünya lideri olabilir mi ? Güçsüze carlayan , güçlü görünce kedi gibi pusan dünya lideri olabilir mi? Pazarlama zokalarını yutup komik olmayın ltfn. .

31
18
yanıtYanıtla
HZ.ÖMERİN KILICI:

EEEEEY ATATÜRKE ATATÜRK DEMEYEN ZAT ATATÜRKTEN İZİN ALDINMI KÖŞKE ÇIKMAK İÇİN.

16
27
yanıtYanıtla
ASLINDA YORUMSUZayse_ince_8744@hotmail.com:

hahaha komik ötesi:D

yanıt0
yanıt0
İLGİNÇ:

şato ayrım mayrım yapmıyor bu imajı çizme gayretleri dışarıdan zorlama. 13 yıldır kime dinli dinsiz denmiş bırakın bunlarıda sağlam siyaset ve politikalarla gelin

3
36
yanıtYanıtla
ahme:

Yalakalar yanımaaaa

1
1
yanıtYanıtla
emre:

ekip süper. en güzeli yiğitle varank

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title