Haberler

Enez Kaymakamı Baysal, Veda Ediyor

Güncelleme:

Edirne'nin Enez ilçesi Kaymakamı Fatih Baysal, veda ziyaretlerine Enez'e bağlı Işıklı ve Sütçüler köyünde devam etti.

Hatay'ın Arsuz ilçesine kurucu kaymakam olarak atanan Edirne'nin Enez ilçesi Kaymakamı Fatih Baysal, veda ziyaretlerine, Enez'e bağlı Işıklı ve Sütçüler köyünde devam etti.

Saat 15.00 sıralarında beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Murat Uzun ve Enez İlçe Jandarma Komutan Vekili İsmail Sert ile birlikte Işıklı köyüne giden Baysal'ı, burada köy muhtarı Turhan Gülen ile köy halkı karşıladı. Burada bir süre köy halkıyla sohbet eden Baysal, köy halkından helallik aldıktan sonra, Işıklı köyüne veda etti.

Daha sonra Sütçüler Köyü'ne geçen Fatih Baysal ve beraberindekileri, burada köy muhtarı Hüsmen Bulut ve köy halkı tarafından karşılandı.

Enez'de çok güzel günler geçirdiğini ve Enez'in ikinci memleketi olduğunu belirterek, "Burada geçirdiğim günler ve yaşadığım anılar, hiçbir zaman unutulmayacak anılar. Burada kazandığımız dostluklar, ömrümüzün sonuna kadar sürecektir. Tüm Enez halkına teşekkür ediyorum ve haklarını helal etmelerini istiyorum." dedi.

Köy halkı da Enez Kaymakamı Baysal'a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Baysal'ın bir kaymakamın yanı sıra halkın içinde biri olduğunu ve görevini bugüne kadar bu anlayışla sürdürdüğünü söyledi.

Bunun üzerine köy halkına teşekkür eden Baysal, Enez'de 4 yılının nasıl geçtiğini anlamadığını ancak üzüldüğü tek konunun Şehitler ile Sütçüler köyü arasındaki yolu yaptıramamış olması olduğunu söyledi. Baysal köy halkıyla Sütçüler Camii önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, Enez'e hareket etti. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

title