Haberler

"En İyi Gönüllü Hikayesi" Ödülüne Kavuşuyor

2011 Avrupa Gönüllülük Yılı kapsamında başlatılan "Gönüllü Türkiye Sosyal Katılım ve Değişim Projesi" ödül töreninde, "En İyi Gönüllü Hikayesi Yarışması"nda dereceye giren hikaye sahipleri ödüllendirilecek2011 Avrupa Gönüllülük Yılı kapsamında...

2011 Avrupa Gönüllülük Yılı kapsamında başlatılan "Gönüllü Türkiye Sosyal Katılım ve Değişim Projesi" ödül töreninde, "En İyi Gönüllü Hikayesi Yarışması"nda dereceye giren hikaye sahipleri ödüllendirilecek2011 Avrupa Gönüllülük Yılı kapsamında başlatılan "Gönüllü Türkiye Sosyal Katılım ve Değişim Projesi" ödül töreninde, "En İyi Gönüllü Hikayesi Yarışması"nda dereceye giren hikaye sahipleri ödüllendirilecek.

Gönüllü Türkiye Sosyal Katılım ve Değişim Projesi kapanış toplantısı ve ödül töreni, 6 Temmuz 2012 Cuma günü, saat 10.00'da, Taksim Elite World İstanbul Oteli'nde, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın katılımı ile yapılacak.

Bakan Bağış, AKUT Genel Başkanı Ali Nasuh Mahruki ve Türk Ulusal Ajansı Başkanı Musa Ceylan'ın gönüllülük üzerine açıklama yapacağı toplantıda "En İyi Gönüllü Hikayesi Yarışması"nda dereceye giren hikaye sahiplerine ödülleri verilecek. Toplantıya, ulusal düzeyde yerel yöneticiler, AKUT, TOG, TEGV gibi STK temsilcileri ve uluslararası düzeyde gönüllüler katılacak.

Türkiye'de gönüllülük değerlerini yükseltmek amacıyla, 2011 Avrupa Gönüllülük Yılı etkinlikleri kapsamında "Gönüllü Türkiye Sosyal Katılım ve Değişim Projesi" başlatıldı.

Proje ile iyi uygulama ve deneyimlerin paylaşılmasıyla gönüllülüğü yaygınlaştırmak, gönüllü olmanın değeri ve önemi ile ilgili farkındalık yaratmak, "Avrupa Gönüllü Hizmeti"ni tanıtımını yapmak ve bu hizmete katılımı arttırmak hedeflendi.

27 Ekim 2011 tarihinde Küçükçekmece Radisson Blu Otel'deki açılış konferansı ile başlayan proje kapsamında, Türkiye genelinde 10 ilde (Edirne, Çanakkale, Kütahya, Afyonkarahisar, Bilecik, Konya, Adana, Şanlıurfa, Malatya, Trabzon) Yağmur Kaşifoğlu, Doğa Rutkay, Yosi Mizrahi, Hakan Bilgin, Uğur Uludağ gibi sanatçıların da katıldığı "Gönüllü Buluşmaları" düzenlendi. Ayrıca proje kapsamında 1 Kasım 2011-28 Mayıs 2012 tarihleri arasında daha önce gönüllü faaliyette bulunan tüm gönüllülerin katılabileceği "En İyi Gönüllü Hikayesi Yarışması" gerçekleştirildi. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Egemen Bağış Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title