Haberler

Emre Belözoğlu'na fırça uzatan Corentin Siamang, Türkiye forması giyip özür diledi!

Güncelleme:

İzlanda Havalimanında Emre Belözoğlu'na fırça uzatan Belçikalı Corentin Siamang, "Amacım şaka yapmaktı, Türkiye'yi aşağılamak veya ırkçılık değildi." diyerek özür diledi.

A Milli Takımımızın, dün İzlanda havalimanında yaşadıkları tüm dünyada olay olmuştu. İlk olarak saatlerce havalimanında bekletilen oyuncular ve teknik heyet ardından şok bir olayla karşıya kalmıştı. Bir kişi, kaptanımız Emre Belözoğlu röportaj yaparken tuvalet fırçası uzatmıştı. Bu fırçacının daha sonra Belçika vatandaşı Corentin Siamang olduğu ortaya çıkmıştı.

"MAKSADIM TÜRKİYE'Yİ AŞAĞILAMAK DEĞİLDİ"

Taraftarlar, saatlerce Siamang'a ulaşmaya çalışırken sosyal medyaya Siamang'ın özür videosu düştü. Türkiye forması giyen Siamang, "Maksadım Türkiye'yi aşağılamak veya ırkçılıkdeğildi, sadece şaka yapmaktı. Türk halkından özür diliyorum. En büyük Türkiye" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu İzlanda Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

Adınızı Yazın1223:

ULAN BİZDEN KORKULUR BE NE ARA BULDUNUZ ADAMI :))))

19
0
yanıtYanıtla
onur:

eleman harbi komik bi iş yapmış ben bile güldüm

14
5
yanıtYanıtla
JAMES BONT:

süper ironi adam şahane mizah yapmış doğaçlama süperrr..

yanıt7
yanıt1
DELİDİR AMA!:

Belçika dan ve Belçikalı dan benim kadar nefret edemezsiniz . Hem PKK yuvası, hem Sabancı suikastından dolayı . Önce onu belirteyim , fakat bu şahıs tırstığından falan değil yaptığının birilerini üzdüğünden dolayı bu hareketi yaptı. . . Bence

14
4
yanıtYanıtla
Gemlik:

İyi o zaman, onca muhabir işini yaparken bu da öyle bir densizlik yaptı. Niye? Veya şimdi ben kalkıp sana sebepsiz döveyim ana avrat ve sonra özür dilerimle iş kapansın. Burada ülke mesele ve bak diyorsun Belçikalıdan nefret ediyorum. Bal gibi korktu çünkü o nu arayan Türkler vardı.

yanıt6
yanıt6
DELİDİR AMA!:

Olabilir mantıklı . Oradaki Türkler aramış olabilir

yanıt3
yanıt1
DOGRUMU:

ADAM DEMEKKI EMREYI TANIYORMUS. TÜRKIYEDE RAKIP OYUNCULARA YÖNETICILERE SEYIRCILERE NASIL PIS HAKARETLER KÜFÜRLER YAGDIRDIGINI BILIYORMUSKI. FIRCAYI AL DEMIZLEN DEMIS !

9
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

özür dilemiş ulan kavat o bayrağı pis vücuduna sürme git bir bez barçası kefen diye giyy kavat

10
5
yanıtYanıtla
memo:

adamı madam yaparlar akıllı ol

12
2
yanıtYanıtla
asdas:

ahahah nasıl r yapmış korkudan herhalde aradaki 5 bin km''ye güvenerek salladı ama sosyal medyadaki linç ve tehditlerden korktu geri vites yaptı huuurrr evlaDDII adam ol bida kameralara sov yapma tokatlarızm

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title