Haberler

Emniyetten Kaçak Telefon Operasyonu

Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Ekiplerinin Yaptıkları Çalışma Sonucu Kaçak Olarak Piyasaya Sürülmeye Çalışılan 15 Adet Kolanlanmış Cep Telefonu Ele Geçirildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptıkları çalışma sonucu kaçak olarak piyasaya sürülmeye çalışılan 15 adet kolanlanmış cep telefonu ele geçirildi.

Gaziantep'den getirdiği kolanlanmış gümrük kaçağı cep telefonlarını Karabük'te piyasaya süreceği belirlenen E. Beyaz (31) isimli şahıs şehirlerarası otobüs terminalinde yakalandı. Şahsın çantasında 15 adet Nokia 8600 marka cep telefonu ile bunlara ait 15 adet şarj cihazı, 14 adet USB bağlantı kablosu ve 12 adet kulaklık ele geçirildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu devam eden E. Beyaz hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefetten yasal işlem yapılacağı bildirildi.

(YE-SD-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title