Haberler

Emniyet Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıldönümü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Emniyet Teşkilatı'nın 167.kuruluş yıldönümü dolayısıyla İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Emniyet Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü dolayısıyla İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Emniyet Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü nedeniyle İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve beraberindeki heyeti, Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ve diğer ilgililerin de katıldığı kabulde konuşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk Polis teşkilatının son yıllarda çok büyük başarılara imza attığını söyledi. Türk Polisinin birçok çözülmez denilen olayı çözdüğünü ve bunlarla gurur duyduğunu ifade eden

Cumhurbaşkanı Gül, "Devletimiz bütün gücüyle polis teşkilatının yanındadır" dedi.

Terörle mücadele konusunda da Türk polisinin büyük başarılara imza attığının altını çizen Cumhurbaşkanı Gül, bu başarıların herkese güven verdiğini ifade etti.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar da, emniyet teşkilatı ve son yıllarda yapılan çalışmalar hakkında Cumhurbaşkanı Gül'e bilgi verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İdris Naim Şahin Çankaya Köşkü Abdullah Gül Kılıçlar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title