Haberler

Emekliler Derneği 50 Öğrenciye Burs Veriyor

Türkiye İşçi Emekliler Derneği İzmir Şubesi, 30 Haziran Emekliler Günü Dolayısıyla Bir Basın Açıklaması Düzenledi. Emekliler Derneği İzmir Şubesi Olarak Gerçekleştirdikleri Etkinlikleri Anlatan Dernek Başkanı Raif İkier, Her Yıl Dernek Olarak Ortalama 50 Öğrneciye Burs Verdiklerini Belirtti.

Türkiye İşçi Emekliler Derneği İzmir Şubesi, 30 Haziran Emekliler Günü dolayısıyla bir basın açıklaması düzenledi. Emekliler Derneği İzmir Şubesi olarak gerçekleştirdikleri etkinlikleri anlatan dernek Başkanı Raif İkier, her yıl dernek olarak ortalama 50 öğrneciye burs verdiklerini belirtti.

30 Haziran Emekliler Günü dolayısıyla düzenledikleri etkinlikler hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Raif İkier, İşçi Emekliler Derneği İzmir Şubesi'ne bağlı 22 bin üyenin emekli maaşlarından her ay 1 YTL aidat ücreti kesilerek, dernek binasını satın aldıklarını belirtti. Her yıl 30 Haziran Emekliler Haftası dolayısıyla Gürçeşme Huzur Evi'nde yaşayan emekli ve yaşlılara 350 kişilik yemek verdiklerini ifade eden İkier, müracatlara göre, ortalama 50 öğrenciye de burs verildiğini belirtti. Emekli üyelerine kışlık yakacak konusunda da yardımcı olmaya çalışıldığını ifade eden İkier, "Dernek tarafından emekliler için geziler düzenliyoruz. Üyelerimizin vefatı ve cenazelerinde de bulunarak otobüs gönderiyoruz." dedi.

(YB-Mİ-

(YB-Mİ-)

30.06.2007 13:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title