Haberler

Emekli Olan Personele Pastalı Veda

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne Bağlı Küçükköy Belediyesi'nde Çalışarak Emekli Olan Personellere Plaket Verilerek Pastalı Veda Töreni Düzenlendi.

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne bağlı Küçükköy Belediyesi'nde çalışarak emekli olan personellere plaket verilerek pastalı veda töreni düzenlendi.

Küçükköy Belediyesi'nde başkatip olarak 22 yıldır çalışan Mürvet Erbil, 20 yıl Muhasebe Memurluğu görevini yürüten Filiz İlba ve 21 sene memurluk yapan Arife İnce emekli oldu. Belediyede görevli üç personelin emekli olması sebebiyle mesai arkadaşları kendi aralarında bir veda partisi düzenledi. Mesai arkadaşları emekli olan personele pasta alarak sürpriz yaptı. Belediye Başkanı M. Nedim Özdemir, belediyeye yaptıkları hizmete teşekkür ederek, birer plaket sundu.

Başarılı çalışmalarından dolayı emekli olan üç personeline teşekkür eden Küçükköy Belediye Başkanı M. Nedim Özdemir, "Arkadaşlarımız belediyemizde yıllardır başarılı bir çalışma performansı gösterdiler. Onlara belediyemiz ve beldemize yaptıkları katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Emeklilik hayatlarında sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat sürmelerini diliyorum. Onlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

(SŞ-EŞ)

28.01.2007 15:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title