Haberler

    Elon Musk: Tesla Otomobiller, Üçüncü Parti Uygulamaları Destekleyecek

    Elon Musk, katıldığı bir podcast yayınında Tesla otomobillerin araç sayısının artması halinde araçların üçüncü parti uygulamalar için destek sağlayabileceğini söyledi.

    21. yüzyılın en başarılı ve en çok eleştirilen iş adamlarından biri olan Elon Musk, geçtiğimiz hafta sonu Tesla otomobilleriyle ilgili bir podcast yayınına katılarak otomobillerle ilgili oldukça dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Musk'a göre gelecekte Tesla otomobillerin üçüncü parti oyun ve uygulamalara destek vermesi mümkün.

    Günümüz Tesla otomobilleri yalnızca müzik, kitap, podcast, harita, navigasyon ve gösterge panelinde oyun oynamayı destekliyor. Tesla Model S, Model 3 ve Model X üzerinden oynanabilen oyunlar; 2048, Super Breakout, Missile Command, Asteroids, Lunar Lander, ve Centipede. Bu durum gelecekte değişebilir.

    "Araç sayımız arttıkça Tesla otomobiller için uygulama geliştirmek de potansiyel olarak daha karlı hale geliyor." diyen Elon Musk, üçüncü parti uygulama desteği için daha fazla araca ihtiyaçlarının olduğunu, geliştiricilerin Tesla otomobillere uygulama geliştirmek için yeterli bir ürün ve tüketici tabanı olup olmadığına baktıklarını dile getirdi.

    Elon Musk daha önce Tesla'nın yazılım güncellemeleriyle batarya performansını iyileştirmesi üzerine Tesla'nın bir otomobil şirketinden ziyade bir teknoloji şirketi olduğunu belirtmişti. Elon Musk'a göre otomobillerin gelişimi, diğer mobil teknolojilerin desteğine de ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle yeni nesil otomobiller bizi bir noktadan başka bir noktaya götürmekten çok daha fazlasına hizmet edecekler.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Nicola Tesla Elon Musk Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title