Haberler

Elazığ: Elazığ'da Doğalgaz Ve Hava Alanı İhale Tarihleri Açıklandı

Elazığ'da yapılması planlanan hava alanı ve doğalgaz ihalelerinin tarihleri açıklandı.

Elazığ'da yapılması planlanan hava alanı ve doğalgaz ihalelerinin tarihleri açıklandı.

Elazığ Havaalanı ihalesinin 03 Temmuz 2006 Pazartesi günü yapılacağını söyleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Şemsettin Murat, Elazığ Merkez ile Yazıkonak, Yurtbaşı ve Hankendi Beldeleri'nden oluşan dağıtım bölgesi için doğalgaz dağıtım ihalesinin 21 Temmuz 2006 tarihinde yapılacağını açıkladı. Murat, Elazığ Doğal Gaz Dağıtım Lisansı İhalesi Yeterlilik başvurusunda bulunan ve yeterlik alarak ihaleye katılabilecek şirket sayısının ise 12 olduğunu belirtti. İhaleye katılacak şirketler şöyle:

"Anadolu Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., Arsan Doğalgaz Dağıtım A.Ş., Avrasya Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş., Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi A.Ş., Ers İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Hsv İnşaat Sanayi Pazarlama ve Ticaret A.Ş., Metangaz Şehir Doğalgaz Dağıtım A.Ş., Ongaz Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Peker İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş., Şahinler İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Şarkgaz ve Maden Yağları A.Ş."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title