Haberler

Elazığ: Elazığ'da Antrenör Gelişim Semineri Yapıldı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şube Başkanlığı tarafından Aydın Bektaş anısına Antrenör Gelişim Semineri düzenlendi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şube Başkanlığı tarafından Aydın Bektaş anısına Antrenör Gelişim Semineri düzenlendi.

Öğretmen Evi Konferans Salonu'nda yapılan seminere, Vali Vekili Kadir Oktan, Belediye Başkan Vekili Gazi Sakın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Urhan, Elazığ spor Kulübü Başkanı Mustafa Yıldız katıldı. Seminere konuşmacı olarak da teknik direktör Mehmet Ekşi, Ulvi Güveneroğlu, Merkez Hakem Komitesi Üyeleri, ASKF Başkanı Mehmet Tan ve antrenörler katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan TÜFAD Elazığ Şube Başkanı Münir Yılmaz, antrenörlerin gelişimi ve üyelerinin en iyi şartlarda hizmetlerden faydalanması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, bundan sonraki dönemlerde de bu çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Yılmaz, "Bu seminerimizi, Elazığ'da futbolun gelişmesi için büyük gayret göteren Aydın Bektaş adına gerçekleştiriyoruz. Kendisini, Türk futboluna vermiş olduğu emeklerden dolayı saygıyla yadediyoruz. TÜFAD Elazığ Şubesi olarak antrenörlerimizin gelişen ve değişen oyun kurallarını takip etmeleri adına geçtiğimiz dönem için de değişik tarihlerde seminerler düzenledik. Tabii ki, bunu yaparken hedefimizin olan antrenörlerimizin bilgisini arttırmayı ve Türk Futbolu ile ilimiz futboluna katkılarını arttırmayı amaçladık. İlimiz futboluna hizmet ederken, spor taban birlikleri ile istişarede bulunarak yapılan faaliyetlerde birliktelik sağlanmıştır. Şube olarak resmiyet kazandığımızda 72 üyemiz bulunuyordu. Bugün bu rakam 87'ye yükselmiştir. Şube olarak gelişmek ve üyelerimize en iyi şartlarda hizmet verebilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugünkü seminerimize katılan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Doç. Dr. Erhan Yılmaz tarafından futbolda ilk yardım, Dr. Alper Karadağ tarafından futbolda hazırlık dönemi çalışma ilke ve yöntemleri, hücum ve savunmada duran top çalışmaları konusunda Mehmet Ekşi, hücum oyuncularında savunma eksiklikleri ile hücum ve savunmada yan top çalışması konusunda Ulvi Güveneroğlu, sunumlarını gerçekleştirdi.

Atatürk Stadı'nda saha pratiği çalışmasının ardından seminere katılan üyelerin sertifikaları verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title