Haberler

Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonları

Elazığ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi gözaltına alındı.

Elazığ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce il genelinde meydana gelebilecek uyuşturucu ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik çalışmalar yapıldığı bildirildi.

Çalışmalar kapsamında kentte yapılan kontroller sırasında polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan ve yaşanan kovalamacanın ardından yakalanan şüpheli bir araç içerisinde 4 şahıs olduğu, araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramada herhangi bir suç ve suç unsura rastlanılmadığı ancak aracın kaçış istikameti kontrol edildiğinde yol kenarına atılı vaziyette siyah poşet içerisinde 68 gram esrar ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, araçtaki 4 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Diyarbakır yolu üzerinde yapılan kontroller esnasında da durumundan şüphelenilen bir aracın durdurulduğu, narkotik köpek eşliğinde yapılan aramalarda aracın torpido kısmında gizlenmiş 131 gram metanfetamin ele geçirildiği aktarılan açıklamada, olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title