Haberler

Eks Mutfak Akademisi'nde Nisan Ayı Workshopları

EKS Mutfak Akademisi İstanbul Koşuyolu şubesinde gerçekleşecek olan ve 3 saat sürecek olan workshoplara katılarak eğlenceli bir deneyim yaşayabilir, ardından pişirdiğiniz yemekleri sevdiklerinize tattırabilirsiniz.

EKS Mutfak Akademisi İstanbul Koşuyolu şubesinde gerçekleşecek olan ve 3 saat sürecek olan workshoplara katılarak eğlenceli bir deneyim yaşayabilir, ardından pişirdiğiniz yemekleri sevdiklerinize tattırabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmek ve lezzete dahil olmak için hemen kaydınızı yaptırın.

06 Nisan 19: 00-22: 00

İtalyan Mutfağı

Bebek Kalamar Salatası Domatesli, Bezelyeli Sığır Yahni, Haşlanmış Taze Baharatlı Baby Patates ile

Limonlu Ricotto Keki

120 TL

13 Nisan 19: 00-22: 00

Etler ve Pişirme Teknikleri

Salad Bistecca

Izgara Antrikot Izgara Sebze ve Sote Patates ile

Tiramisu

140 TL

15 Nisan 19: 00-22: 00

Girit Mutfağı

Peynirli Girit Kebabi

Kuzu Etli Enginar

Lor Tatlısı

130 TL

27 Nisan 15: 00-18: 00

Lezzetli Cheesecakeler

Banana Split Cheesecake

Caramel Apple Cheesecake

Snickers Cheesecake

120 TL

29 Nisan 19: 00-22: 00

İtalyan Makarnaları ve Sosları

Akdeniz Yeşillikleri Salatasi Makarna Hamuru Tagliatelli Deniz Mahsullü Krema Soslu Ricotto Peynirli Cevizli Ravioli Domates Soslu Meyveli Panna Cotta

120 TL

Workshoplar hakkında detaylı bilgi aşağıdaki adresten alınabilir.

http://www.eksmutfak.com.tr/mutfak-akademisi/workshoplar'Ay=3&Yil=2015

Workshop Kayıt Bilgisi

Programlara kayıtlar 0216 325 15 00 numaralı telefondan yapılmaktadır.

Program ücreti yatırıldığında kayıt kesinleşmiş sayılır.

Programlar en az 6 katılımcı ile açılmaktadır.

İstasyonlarda 2 kişi çalışmaktadır.

EKS Mutfak Akademisi ders programında yapacağı değişiklik ve iptal hakkını saklı tutar.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Koşuyolu İstanbul Bebek Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title