Haberler

Zincir market tartışmalarına katılan BBP lideri Mustafa Destici, Bahçeli ve BİM arasında tarafını seçti

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BİM marketleri arasında başlayan zincir market tartışmalarına Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı. Destici, "Haksız kazançları alınarak Hazineye iade edilmeli. Milletin canını yakanın canı yakılmalı" diyerek tarafını Bahçeli'den yana kullandı.

Mhp lideri Bahçeli ve BİM Marketler Genel Müdürü Galip Aykaç arasında başlayan "Fahiş fiyat ve FETÖ bağlantısı" tartışması devam ediyor. Son olarak Aykaç'ın Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifa etmesiyle devam eden tartışmalara Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı. Destici tarafını Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli'den yana kullanarak, zincir marketlerin haksız kazançlarının hazineye devredilmesini talep etti.

İYİ PARTİLİ ÖRS'E GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği haftalık basın toplantısında, dün TBMM'deki bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada yaralanan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'e geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli kurumu olan Türkiye Büyük Millet Meclisinde değil, nerede olursa olsun, benzer hiçbir hadiseyi tasvip etmediğimi söylemek istiyorum." ifadelerini kullandı.

"ZİNCİR MARKETLERİN HAKSIZ KAZANÇLARI HAZİNEYE İADE EDİLMELİ"

Zincir marketlerin fiyatlardaki tutarsızlıkla haksız kazanç elde etmeye devam etmeleri ve uyarıları dikkate almamaları durumunda, marketlerin kapatılması gerektiğini söyleyen Destici, "Haksız kazançları alınarak Hazineye iade edilmeli. Milletin canını yakanın canı yakılmalı." dedi.

Destici, asgari ücret görüşmeleri kapsamında, asgari hane geçim rakamının da belirlenmesi gerektiğine işaret ederek, "Asgari ücretin 8 bin 250 TL civarında açıklanacağını ve bu rakamın hakkaniyetli olacağını düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunda, 1990-1995 yıllarındaki koalisyon hükümetinin bu mağduriyete yol açtığını söyleyen Destici, EYT'nin bir hak olduğunu ve bu hakkın verilmesi gerektiğini kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Mustafa Destici Devlet Bahçeli Galip Aykaç MHP Bim Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (52)

Doğrucu Mahmut:

Bir sen eksiktin.Ne oldu?Kuzuyu bütün satmadılar mı sana?Vah vah vah...

350
239
yanıtYanıtla
Erdoğan Topcu:

Vergi ve harçlara %125 zam yapanlardan niye bahsetmiyorsunuz ilaç fiyatlarından haberinizi varmı %300 zamlandı kim yaptı marketlermi

455
107
yanıtYanıtla
Ömür Güvel:

İnsanların canını bim yakmıyor,sizin gibiler yakıyor!

203
46
yanıtYanıtla
koray yayında:

Gücü yeten migrosu da koysun listeye. Orası da zincir market ve daha pahalı. Kimse kimsenin gırtlağına basmıyor gel benden al diye.

208
27
yanıtYanıtla
Haydar:

Migrosun fiyatları gayet uygun en pahalı tarım kredi bilmeden boş yorum yapma

yanıt96
yanıt27
ferfer:

artık yoruma bile değmez resmen vatandaşı enayi yerine koyup aklıyla alay ediyorlar suçu marketlere atıyorsunuz hadi oraya gitmeyelim nerden alıcaz ucuza ismini verinde oraya gidelim oda yok eeee ne diyorsunuz yani???

197
24
yanıtYanıtla
Osman Baysal:

Yanlışsın destici kendinizi koruyorsunuz sen o partinin başkanı olacak kapasitede görünmüyorsun sizin dediğiniz marketler en ucuz satış yapan marketler

164
53
yanıtYanıtla
Osman Baysal:

Pahalılığı kılıf, günah keçisi arıyorlar

yanıt128
yanıt21
ALP ALP:

Muhsin Başkandan Sonra bu adamın varlığı bile belli değil

173
42
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Destici, "Haksız kazançları alınarak Hazineye iade edilmeli. boş bir düşünce. vatandaşın cebinden alanların geri iadesi hazinemi olacak yoksa vatandaşın mı cebine tekrar girecek ? zihniyetlerine göre hazineye girecek oradan da partilere çıkış olacak.

189
22
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title