Haberler

Rus ekonomisi Batı kıskacında! Putin, kurmaylarını apar topar uzun masada topladı

Güncelleme:

Ukrayna'yı işgal eden Rusya'ya ülkelerin yaptırımları sürerken Putin, Rusya Maliye Bakanlığı ve Rusya Merkez Bankası'ndan 7 üst düzey yetkiliyle görüştü. Yaptırımların ardından Rus rublesinin yüzde 20 kayıpları gördüğü günde, yetkililerin toplantıdaki yüz ifadeleri dikkat çekti.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 5. gününde çatışmalar devam ederken, bir yandan da başta Batı dünyası olmak üzere ülkelerin peş peşe yaptırımları açıklanmaya devam ediyor. Son olarak Rusya'nın SWIFT sistemlerinden de çıkarılmasının ardından ve rublenin yüzde 20 kayıp vermesinin ardından Rusya Devlet Başkanı Putin, ekonomi kurmaylarını bir araya toplayarak acil bir görüşme gerçekleştirdi.

Yaptırımlar sonrası Putin, ekonomi kurmaylarını bir araya toplayarak görüşme gerçekleştirdi

KREMLİN SÖZCÜSÜ AÇIKLAMA YAPTI

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov tarafından konuya ilişkin açıklama yapılarak "Putin, Batı'nın yaptırım kararlarından sonra ülkede oluşan ekonomik durumu bugün ekonomi kurmaylarıyla görüşecek." denildi.

Yaptırımlar sonrası Putin, ekonomi kurmaylarını bir araya toplayarak görüşme gerçekleştirdi

7 ÜST DÜZEY YETKİLİYLE GÖRÜŞTÜ

Peskov, "Putin, bugün ekonomik konularla ilgilenecek. Ekonomik gerçeklik önemli ölçüde değişti. Bu nedenle Kremlin'e bugün ekonomik durumu istişare etmek için Başbakan Mihail Mişustin ve Başbakan Yardımcısı Andrey Belousov'un yanı sıra Maliye Bakanı Anton Siluanov, Merkez Bankası Başkanı Elvira Nabiullina, Sberbank Üst Yöneticisi (CEO) German Gref ve büyük ihtimal başkanlık idaresi yetkilileri davet edilecek." diye konuştu.

Yaptırımlar sonrası Putin, ekonomi kurmaylarını bir araya toplayarak görüşme gerçekleştirdi

FAİZİ YÜZDE 20'DE TUTTU

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hükümet üyeleri ve ekonomi kurmaylarıyla bir araya gelerek ekonomik gelişmeleri ele aldı. Toplantının ardından Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, faiz oranlarının yüzde 20 düzeyine çıkarıldığını hatırlatarak, "Ekonomik meselelerle ilgili toplantıda Başkan Putin, yüzde 20'ye çıkarılan faiz oranının bu seviyede kalması talimatını verdi" dedi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Ekonomi

Ukrayna Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Narter Nart:

masanın başında oturan sizce bir lider mi! ya diğerleri ne.masanın sonundaki sıra sıra dizilmiş; içlerinden küfür eden koyunlar.Diktatörlük işte böyle bir şey..gücünün ve saygının biteceği zamanda gelecek... Her diktatör günü sende hakettiğini en sonunda HALKINDAN bulacaksın...

4
0
yanıtYanıtla
Ramazotti Xxx:

Sende katar gibi rubleyle veya altınla sat petrolü kömürü o zaman hemen kalkar ambargo

1
1
yanıtYanıtla
Neriman Kara:

Putin dala taş artı Armut bekledi Ayı düştü...

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title