Haberler

2 gündür elektriğin olmadığı Isparta'da hayat durdu! Gelen görüntüler durumun vahametini gözler önüne seriyor

Güncelleme:

Isparta'da 2 gündür tüm kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı hayatı felç etti. 48 saati aşkın süredir evlere elektrik verilemezken, vatandaşlar kara kışta ısınma ihtiyacını karşılayamadı. Bazı vatandaşlar çocukları üşümesin diye ocakta su kaynatıp buharla ısınmaya çalıştı. Bir vatandaşın eline tuz poşeti alıp yerlere tuz atarak buzları eritmeye çalışması ise kentteki durumun ne kadar vahim olduğunu gözler önüne serdi.

Isparta'da 3 Şubat günü saat 05.00 sıralarında başlayıp 11 saat aralıksız yağan karda metrekareye 55,6 kilogram yağış düştü. Saat 16.00 sıralarında duran kar, gece saatlerinde yeniden başladı. Zaman zaman yağış, karla karışık yağmur şeklinde etkili oldu. Isparta Meteoroloji Bölge Müdürlüğü verilerine göre, perşembe ve cuma günü kentte metrekareye düşen yağış miktarı 83,9 kilogram ölçüldü.

ELEKTRİK KESİNTİSİ SÜRÜYOR

Yağış sırasında kırılan ağaç dalları elektrik tellerine zarar verince birçok mahallede elektrik kesintisi yaşandı. Valilik tarafından oluşturulan kriz merkezi koordinesinde ekipler kar temizliği ve elektrik kesintisinin önlenmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Kent merkezi ve ilçelerdeki bazı mahallelerde hala elektrik kesintisi sürüyor.

Isparta'da durumun ne kadar vahim olduğunu gösteren fotoğraf! Bir vatandaş yerlere tuz atarak buzları eritmeye çalıştı

16 BİN ABONE HALA ELEKTRİK ALAMIYOR

Elektrik dağıtım şirketinden yapılan açıklamada, "Kesintilerin başladığı ilk anda Isparta ili, ilçe ve köylerinde 113 bin abonemize enerji verilemezken bu sayı 16 bin aboneye kadar indirilmiştir" denildi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise "Elektrik kesintisi nedeniyle ısınma sıkıntısı yaşayan bazı yerlerimiz var" ifadelerini kullandı.

Isparta'da durumun ne kadar vahim olduğunu gösteren fotoğraf! Bir vatandaş yerlere tuz atarak buzları eritmeye çalıştı

OCAKTA SU KAYNATARAK EVİNİ ISITMAYA ÇALIŞTI

Elektrik kesintisi nedeniyle birçok vatandaş sosyal medyadan yaşanılan duruma tepki gösterdi. Saatler süren kesinti nedeniyle evlerini ısıtamadığını belirten vatandaşlar, sorunun bir an önce çözülmesini istedi. Ispartalılar, çocukları üşümesin diye ocakta su kaynatarak evini buharla ısıtmaya çalıştı.

Isparta'da durumun ne kadar vahim olduğunu gösteren fotoğraf! Bir vatandaş yerlere tuz atarak buzları eritmeye çalıştı

YERLERE TUZ ATARAK BUZLARI ERİTMEYE ÇALIŞTI

Elektrik kesintisiyle gündem olan kentte ilginç olaylar da yaşandı. Bir vatandaş eline tuz dolu poşet alıp sokağa çıktı ve yerlere tuz atarak buzları eritmeye çalıştı. Yaşananlar kentteki durumun ne kadar vahim olduğunu gözler önüne serdi.

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Isparta Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

Turk Evladi:

akp belediyesi calismiyor. haha istanbulda ayni seyler yasanirken bas bas bagiran aktroller nerdesiniz.

154
37
yanıtYanıtla
muazez savas:

yön e te mi yor lar. Acil erken seçim yapılsın

80
28
yanıtYanıtla
Mümtaz Kaya:

Geliyor gelmekte olan

69
22
yanıtYanıtla
Bulent :

Karadeniz'de gaz bulundu.sabredin ıspartalılar

65
11
yanıtYanıtla
Haydar:

A HABER ŞU ŞEKİLDE HABER GEÇMİŞTİR.ISPARTALILAR İKİ GÜNDÜR ELEKTRİK VE DOĞALGAZ PARASI ÖDEMİYOR.

58
10
yanıtYanıtla
ertuğrul akpınar:

Tamamen Ekrem İmamoğlunun beceriksizliği !!!

61
6
yanıtYanıtla
Haydar:

Buraya hiç trol gelmemiş demekki belediye başkanı Akpartili.

56
6
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Elektrik şirketinin iş yetiştiremiyor olmasını bile bilip bilmeden hükümete yükleyen cahil kafalar sizi

13
44
yanıtYanıtla
Haydar:

Karayollarının ve hükümetin sorumluluğunda olan yolların kardan kapanmasının suçunu imamoğluna atmanız gibi değilmi.

yanıt27
yanıt7
Vasfi Bilgic:

AK HABER. ISPARTALILARA DOGAL GAZ VE ELEKTIRK FATURASI YARI YARIYA DUSTU

44
10
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title