Haberler

Gas Turkey 2015'e, Fbr Damga Vurdu

7. LPG, CNG, LNG Fuarı-Gas Turkey 2015, Yeşilköy CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleşti.

7. LPG, CNG, LNG Fuarı-Gas Turkey 2015, Yeşilköy CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleşti. Bu yıl 7.si düzenlenen fuara 13'ü yabancı olmak üzere toplam 50 firma katıldı. LPG sektörünün köklü ve öncü firmaları arasında yer alan FBR LPG, Gas Turkey 2015'e yine damgasını vurdu. LPG'nin çevre dostu ürünler olduğuna vurgu yapan FBR Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Azak, Türkiye'nin LPG konusunda ilerlediğini belirtti.

"FBR LPG SİSTEMLERİ DÜNYADA BÜTÜN E-BELGELERİNE SAHİP BİR MARKADIR"

2014 yılının LPG sektörü için iyi geçtiğini belirten FBR Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Azak, şunları söyledi: "3 dönemdir fuara katılmaktayız, dünyanın birçok yerinden yurt dışından katılımcılar gelmektedir. Türkiye'de ki LPG üreten firmaların ürünlerinin sergilendiği fuara bizde FBR olarak katılmaktayız. FBR LPG sistemleri bugün dünyada bütün e-belgelerine sahip bir markadır. Türkiye' de bayi ağını tamamladık ve şuanda yurt dışına açıldık."

"YUNANİSTAN TÜRKİYE'DEN YOLA ÇIKARAK LPG'Yİ KULLANMAYA BAŞLADI"

Yunanistan'da LPG sistemlerinin yaygın olmadığını söyleyen FBR Yunanistan Distribütörü Manthos Spathis, "FBR şirketi ile çok iyi bir iş yapıyoruz. FBR'yi Yunanistan'da çok iyi bir şekilde temsil ediyorum. Umarım her iki şirkette anlaşmalar olduğu gibi, Türkiye ile Yunanistan arasında da bu tür anlaşmalar olur. İki ülke arasında gelişme artar ve kardeşlik olur. LPG Türkiye'de Yunanistan'dan daha çok kullanılıyor. Yunanistan Türkiye'den yola çıkarak LPG'yi kullanmaya başladı. LPG Yunanistan'da şuanda fazla kullanılmıyor ama insanlar tanıdıkça avantajlarını gördükçe kullanım oranı artıyor. Umarım Yunanistan'da, LPG'yi Türkiye kadar kullanmaya başlar" diye konuştu.

FBR Adana Bölge Distribütörü Mehmet Polat ise şunları söyledi: "Avrupa'dan ülkemize artık ithalatçıların ve ihracatçıların geldiğini görüyoruz. Ülkemizde LPG'nin ne kadar büyük olduğunu görüyoruz. Üretici firmaların bu işi çok ileriye taşıdığını düşünüyorum. LPG motorun ömrünü uzatır, çünkü LPG daha temiz bir yakıttır. Artık bunu sıfır üretici ve satıcı firmaların bilmesi gerekir. Artık LPG kaçınılmazdır. Türkiye'de şuan yüzde 70 LPG kullanılıyor. Yaklaşık 20 yıldır bu sektördeyiz. Artık bu kapalı garaj yasaklarının da kalkması lazım, çünkü standartlarımız bu noktaları aştı. Avrupa'da LPG'li araçların kapalı garajlara girmesiyle alakalı bir yasak yok. LPG'nin emniyet sistemleri şuanda benzine göre daha üstündür." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yunanistan Yeşilköy Türkiye Ekonomi Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title