Haberler

Doğalgazda İndirim Müjdesi!

Güncelleme:

GAZBİR Başkanı Arslan, vatandaşın kullandığı doğalgazda 2015'in ekim ayından itibaren yüzde 20'ye varan indirim olacağını müjdeledi.

Rusya'nın Türkiye'ye verdiği doğalgazda yüzde 6'lık indirime gitmesi durumunda vatandaşın kullandığı gazda yüzde 20'ye varan indirim olacağı belirtildi.
Son Baskı'da Rusya'nın gaz indirimiyle ilgili konuşan GAZBİR Başkanı Yaşar Arslan şunları ifade etti:

"Ekim ayında yüzde 9'luk fiyat ayarlaması yapılırken dövizdeki artışın tümü yansımamıştı. Pazarlık sürecinde Türkiye daha fazla indirim istemişti. 2015'in son çeyreğinde doğalgazda ciddi bir indirim söz konusu olacaktır. Yüzde 6'lık indirimle Botaş'ın yüksek maliyetlerinin düşmesi sağlanacak.

PETROL İNERSE GAZ'DA DÜŞECEK

2014'te dövizde yüzde 15'in üzerinde artış oldu, onun yüzde 9'u doğalgaz fiyatlara yansıdı. Vatandaş yüzde 15 zam görmemişti. Önümüzdeki dönemde petrol böyle devam ederse 70-75 dolar olursa yüzde 20'lere varan bir indirim söz konusu olacaktır. Vatandaşa en erken yansıması 2015'in 10. ayının başında olur."

RUSYA İNDİRİM YAPTI

Rusya, Botaş'a verdiği doğalgazda 1 Ocak 2015'ten itibaren yüzde 6 indirime gideceğini açıklamıştı. Enerji Bakanı Taner Yıldız ise, Rusya'dan bu orandan daha fazla indirim talep ettiklerini söylemişti. Doğalgaza geçtiğimiz ekim ayında yüzde 9'luk zam yapılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Rusya Federasyonu Yaşar Arslan Türkiye Botaş Memur Ekonomi Ekonomi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

doğrucu:

neden EKİM. . ? o aydan sonra gelen fatura tutarımız zaten 10 tl. Madem yapılacak şimdi olsun. . İnsanları keriz yerine koyuyorsunuz ya helal olsun. . .

28
3
yanıtYanıtla
demırrlaz:

yuzde 18 bındırdınız zaten bıdaha bındırısınız yuzde 10 sonr INDIRIRSINIZZ INDIRIM YAPTIKD ERSINIZZ

18
2
yanıtYanıtla
cemikmobilWeb@haberler.com:

Ekim ayına kadar yüzde 50 zam yaparlar ekim de yüzde 20 indirim yapılır vatandaşa yine yüzde 30 luk bir kazık kalır.

18
2
yanıtYanıtla
KARADAYI:

dediler kesin @ zam kapıdadır allahtan korkun be allahınızdan bulun

15
3
yanıtYanıtla
patsomobilWeb@haberler.com:

o kadar bindirimden sonra....

16
2
yanıtYanıtla
recep:

ekim 2015 diyor seneye kışa iyi okuyun

15
0
yanıtYanıtla
tantalosMobil-ANDROID:

2015 ekim..kim öle,kim kala...

13
1
yanıtYanıtla
MuzaffermobilWeb@haberler.com:

Din iman de Cahil halkı Çözüm de bölücüleri kandır. Al oyunu geç iktidara. Sonra Türk halkı nın ayağını kaydır.Ülkede hersey satılmıs, beton ve yol dışında üretime yönelik yatırımyok Eğitim , demokratik haklar , ordu, polis bütün düzen bozuluyor. Hukuk eziliyor sîrf yolsuzlukların hesabı sorulmasın diye.ülke nereye gidiyor...

8
5
yanıtYanıtla
ihsan konyamobilWeb@haberler.com:

Kisin isinamiyoruz cok pahali, kirada konyada cok pahali, bu indirim bize yansiyormu

9
0
yanıtYanıtla
atakanmobilWeb@haberler.com:

Bakan indirim yok Botaş ın 2 milyar tl zararı var diye açıklama yaptı, bu adam hikaye anlatıp insanları kandiriyor

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title