Haberler

Devlet Uğraşırken Vatandaş Kendi Elektrikli Aracını Kendi Yaptı

Güncelleme:

Devlet elektrikli otomobil için 100 milyon lira harcayıp araç yapmaya çalışırken, Murat Orhon isimli vatandaş kendi yerli ve elektrikli aracını kendi yaptı.

Türkiye'de yerli otomobil tartışması sürerken Murat Orhon'un yaptığı elektrikli yerli otomobil takdir topladı.

600 LİRALIK TASARRUF

Orhon FIAT Bıs marka aracıyla 2 bin 500 kilometre yol yaptı ve 600 liralık yakıt tasarrufu sağladı.

Güneş enerjisiyle şarj ettiği aracına e-BIS adını veren Orhon 2 bin 500 kilometre boyunca herhangi önemli bir sıkıntıyı yaşamadığını dile getirdi.

VİDEOSUNUDA YAYINLADI

Hazırladığı aracına ilişkin bir de video çeken Orhon'un aracı gerçek anlamda çok düşük maliyetli bir yerli oto yapılacağını gösteriyor.

Bilim ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise "Yerli Cadillac" denilen elektrikli araç prototipi için Saab markasından 1 milyar liralık platform satın aldıklarını açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türkiye Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

Caner Bozkurt:

Arkadaşlar bi dinleyin ben 18 yaşındayım ve son sınıf meslek lisesi oldugum için staj görmem gerekti Adana-Seyhan belediyesinde staja başladım biliyorsunuz Adana-Seyhan belediyesi CHP ait orda bana ismini vermiyorum söylenen söz şu . . . Bu sene oy kullanıcakmısın ?- Evet abi Allah kısmet ederse ilk oyumu kullanıcam. Güzel oylarımızı HDP veriyoruz 1 oy 1 oydur baştaki Recepi indirelim. Allah aşkına bu zihniyetle oy verenler. Yazık be vallahi yazık (Şehitlerin kemikleri sızlıyordur. )

14
9
yanıtYanıtla
stajerler de büyür:

olum, sen stajını yapsana doğru dürüst. Uğraştığın şeylere bak. Sonra usta bulamıyoruz ortalıkta. Bir usta işini doğru düzgün yapsa, valla ülke en azından bir köşesinden düzelmeye başlar

yanıt0
yanıt2
ali aslan:

Al işte bu adamı koy fabrikanın başına yanına da teknik elemanı ver gerisine karışma. bak neler yepsın bu millet. Ama almazlar niye üniversiteyi avrupada bitirmemiş.

16
1
yanıtYanıtla
gurbetci:

siz bu yonetime kurban olun bakiyorumda bi zamanlar yol ihtiyacmi diyenler simdi yollari nasil kullaniyorlar su on yilda turkiye ne kadar duzenli modern olmus avrupayi sollamis gelin ki bazi vatan dusmanlari bunada bi bahaneleri hazirdir tsk tayyib beye ulkemizi ulke yapmis

7
6
yanıtYanıtla
azcik oku avrupadasin ama halen kafa bos:

haklisin avrupayi sollamis , yaw sen ne konusuyor turkiye avrupanin 50 amerikanin 100 sene gerisinde, tayyip 2023 planinda bu araligi iki katina cikarma pesinde, 2023 hedefinde halifelik getirecek herhalde

yanıt0
yanıt0
Adamsin:

Elinden tutun laaan bu adamin,kafa bar ana imkanlar kisitli

10
0
yanıtYanıtla
HAYATIMIZ YALAN:

Videoda acikca goruluyor ki elektrikli))))) arabada debriyaj yapiliyor, vites degistiriliyor !!!!! Otomobiller hakkinda birazcik bilgisi olan elektrikli bir otomobilin aynen otomatik vitesli bir otomobil seklinde calisacagini bilir. Ayrica otomobil de Fiat yani italyan !!! Kafa mi buluyorsunuz yoksa hakikaten acinacak derecede cahil misiniz yoksa hayatiniz tamamen yalanlarla mi dolu ?

6
4
yanıtYanıtla
gardıroptaki adam:

elektrikli arabada vites olmaz ki , adam baya debriyaj kullanıyo

4
0
yanıtYanıtla
antipkk:

Baris Masalini yiyen bunu Kilcigiyla yer. . .

4
0
yanıtYanıtla
NE YERLI AMA:

Araba Fiat, bataryalar Cin, kablolar Cin veya Tayvan, vites kolu italyan (elektrikli arabada vites kolu))). Muhtesem yaaaa. Tabii surucu yerli, iste ''yerli mali'' !!!!!

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title