Haberler

Çanakkale'de Expotroia Açıldı

Güncelleme:

Çanakkale Sanayiciler ve İşadamları Derneği önderliğinde organize edilen, Çanakkale Turizm ve Ticaret Fuarı Expotroia törenle açıldı.

Çanakkale Sanayiciler ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) önderliğinde organize edilen Çanakkale Turizm ve Ticaret Fuarı Expotroia törenle açıldı. 60 firmanın stant açtığı fuar, 19 Mayıs'a kadar gezilebilecek.

ÇASİAD önderliğinde, Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, Çanakkale Turistik Otelciler Derneği, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi'nin katkılarıyla düzenlenen Expotroia Turizm ve Ticaret Fuarı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre ve Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Açılış törenine Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel, Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülend Engin, ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız, oda temsilcileri, bürokratlar, siyasetçiler, işadamları katıldı. Açılış töreninde konuşan ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız, Expotroi ile Çanakkale'de bir ilki gerçekleştirdiklerini ve bundan mutluluk duyduklarını söyledi.

Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna ise dünyanın en büyük kültür mirasına sahip olan Çanakkale'nin hem ticaretini geliştirmek, hem de dünya çapında tanıtımını yaparak geleceğin Çanakkalesi'ni hazırlamayı hedeflediklerini belirtti. Vali Tuna, "Böylece manevi anlamda büyük olan şehrimizi ekonomik anlamda da büyükler ligine taşımak hedeflenmektedir. Çanakkalemiz'de yurt dışı ve yurtiçinde ticaret yapmak isteyen sanayicilerimiz ve iş adamlarımızın sektörde katkı sağlayacak olan temsilci ve müşterilerle buluşması çok önemlidir. Bu fuarlar da bu sağlanmaktadır" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Güngör Azim Tuna ve beraberindekiler, standları tek tek gezerek bilgi alıp, peynir ve zeytinyağı gibi ürünlerin tadına baktı.

Çanakkale için bir ilk olan Çanakkale Turizm ve Ticaret Fuarı EXPOTROİA'da birçok ithalatçı, dağıtımcı ve üreticiden oluşan firmaların yanı sıra, yiyecek-içecek gıda ürünleri, turizm sektörü, tarım ürünleri, mobilya, ekipman, tekstil, otel ve restoran için gıda ürün firmaları, maden-seramik ve otomotiv sektörü temsilcileri yer alıyor. Bugün kapılarını açan fuarı, 19 Mayıs'a kadar 5 bin kişinin gezmesi bekleniyor.

BG,EK(AÖ/BT) - Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Güngör Azim Tuna Salih Yıldız 19 Mayıs Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title