Haberler

Benzine Zam Geldi

Güncelleme:

Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere, benzinin litre fiyatına 11 kuruş zam yaptı.

Ankara'da litresi ortalama 4,43 liradan satılan benzinin litre fiyatı 4,54 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 4,40 liradan 4,51 liraya, İzmir'de ise 4,41 liradan 4,52 liraya yükselecek.

FİYATLAR DEĞİŞEBİLİR

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

PETROL FİYATI YÜKSELDİ

Cuma günü, petrol sahası hizmet şirketi Baker Hughes'ün petrol sondaj kuyusu sayısının azaldığını açıklamasının ardından, 47 doların üzerinde dengelenen Brent petrolün varil fiyatı, bugün 48,87 dolara çıkarak, 5 Kasım 2015'ten bu yana en yüksek seviyesine ulaşmıştı.

Geçen hafta da motorinin litre fiyatına 11 kuruşluk zam yapılmıştı.

Kaynak: AA / Ekonomi

İstanbul İzmir Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

energy:

haram olsun aldığınız vergiler hakkımı asla helal etmiyorum. . .

16
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

petrol 140 dolarken benzin 5 liraydı, şimdi petrol üçte birinde ama benzinde 5 liraya bir şey kalmadı, soyulduğunu hala düşünen yokmu?

15
0
yanıtYanıtla
vekil değil asil diyorki!!:

ey millet yaşadığımız sorun ve sıkıntıların tek sorumlusu meclis ve vekillerdir. . . eğer sende inanıyorsan beğen ve paylaş. .

12
2
yanıtYanıtla
bu adaletmi:

2014 yılında varil fiyatı 110 dolar iken benzin fiyatı 5 tl idi şuan varil 48 dolar benzin 4, 50 tl heralde tekrar 110 doları görürse varil fiyatı türkiyede benzin 10 tl yi görecek gibi indirime gelince 1 2 kuruş zam a gelince 10 15 kuruş koyuyorlar bunların matematiği çok zayıf heralde yada işlerine gelmiyor

11
2
yanıtYanıtla
124:

DEVAM. . . . . . . . . . . rahmetli Aziz Nesin eksik söylemiş. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

13
0
yanıtYanıtla
ysf:

koyun sürüsü mantığı çok nettir bir koyun bir ucurumdan atlarsa diğer koyunlarda peşinden atlar sürü psoklojisi . . . . . . . . . . . . . . . . .

10
1
yanıtYanıtla
kılıç:

devletin bizden aldığı fahiş vergiler haram zehir zehir zıkkım olsun utanmazlar pislik sefille

11
0
yanıtYanıtla
Delibalta:

Petrol''ün varil fiyatı eskisi gibi 100 dolar civarı olursa herhalde benzinin litresini 15 liradan falan satacak bu doymak bilmeyen aç sömürücü yöneticiler

10
0
yanıtYanıtla
ysf:

şunuda demeden gecmiycem. Fatih portakal olmasa yada FOX tv olmasa bu ülkede mualefet kalmadııııııııııııııııııııııııı klıcdaroğlunu Fatih PORTAKALDAN DERS ALMAYA DAVET EDİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

7
3
yanıtYanıtla
AHMET YILMAZ:

ALÇAK EŞŞEK BİNMEYE KOLAY, YÜNLÜ KOYUN YOLMAYA KOLAY.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title