Haberler

    Altay Grup Data Center Alanında Kullanıcıya Ne Tür Çözümler Sunuyor?

    Altay Grup Genel Koordinatörü Melih Güven, data center'larda iklimlendirme ve döşeme sistemleri alanında firmalara getirdikleri çözümleri Wise TV aracılığıyla anlattı.

    Altay Grup Genel Koordinatörü Melih Güven, data center'larda iklimlendirme ve döşeme sistemleri alanında firmalara getirdikleri çözümleri Wise TV aracılığıyla anlattı.

    Altay Grup olarak yalnızca yükseltilmiş döşeme değil pazarda hassas klima, hassas iklimlendirme konularında da lider bir firma olduklarına vurgu yapan Güven: "Bunun yanında yükseltilmiş döşeme ve sismik yükseltilmiş döşeme, veri merkezi aksesuarları ve Led aydınlatma departmanı ile sektörde oldukça yer edinmiş bir firmadır. Yükseltilmiş döşemede son iki senedir önemli bir atak yaptık. O ataklarla da piyasadaki en büyük projeleri almış vaziyetteyiz. Diğer konularda da yine veri merkezlerine arklı farklı aksesuarlar sağlayarak da bilinirliğimizi ve genişlememizi devam ettiriyoruz" dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title