Haberler

AK Parti'den İmamoğlu'na "doğal gaz karından vazgeçme" teklifi! Kabul edilirse faturalarda ciddi düşüş olacak

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Şubat ayı ilk birleşimi, Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

"KILIÇDAROĞLU'NUN ÇAĞRISINA CHP'Lİ İBB BİLE KULAK ASMADI"

Enerji konusunda büyük bir küresel kriz yaşandığının herkesin malumu olduğunu dile getiren Göksu, şöyle devam etti:
"Tüm dünyada yaşanan bu krizden en az hasarla çıkabilmek için Hükümetimiz her türlü tedbiri almakta ve her türlü fedakarlığı yapmaktadır. Kesintisiz enerji sağlamak için büyük çaba sarf etmekte ve krizin ortaya çıkardığı fiyat artışlarını faturalara tam olarak yansıtmayıp, elektrikte yüzde 50, doğal gazda yüzde 75 sübvansiyon sağlamaktadır. Hal böyleyken geçen günlerde CHP Genel Başkanı, ciddiyetten uzak bir şekilde 'Elektrik zamlarını geri almazsanız, faturamı ödemeyeceğim' diye provokatif bir kampanya başlattı. Gerçi bu çağrısına bırakın milletimizin kulak asmasını, CHP'li İBB yönetimi bile kulak asmadı ve üstüne bir de çağrıda bulunarak, 'Sakın Kılıçdaroğlu'nu dikkate almayın. Faturalarınızı ödeyin.' dedi."

AK Parti'den İmamoğlu'na 'doğal gaz karından vazgeçme' teklifi! Kabul edilirse faturalarda ciddi düşüş olacakTevfik Göksu

KILIÇDAROĞLU'NUN BEDAVA ELEKTRİK VAADİNİ HATIRLATTI

Kılıçdaroğlu'nun, Şanlıurfa'da belediyenin CHP'de olması durumunda elektriği bedava yapma sözü verdiğini aktaran Göksu, ancak CHP'li belediyeler tarafından yönetilen Hatay, Ankara ve İstanbul'da bu konuya ilişkin bir icraat göremediklerini belirtti.

"DOĞAL GAZDAN ALDIĞINIZ YÜZDE 23 KARDAN VAZGEÇİN, DESTEĞE HAZIRIZ"

Göksu, Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturalarıyla ilgili ifadesinin hukuksuz ve sorumsuzca olduğunu söyleyerek, şunları kaydetti: "Son dakika bilgisi vereyim, içme suyunda KDV yüzde 1'e düşürüldü. Her gün yeni düzenleme yaparken, elektriği ve doğal gazı sübvanse ederken bir model ortaya koyacağına toplumu provoke ediyor. Devlet, elektrik ve doğal gazı sübvanse ederken siz Halk Ekmek'e zam yaptınız. Niye Halk Ekmek'i sübvanse etmediniz? Balıkçıyı sübvanse ediyorsunuz, İYİ Parti'yi sübvanse ediyorsunuz. İBB'ye bağlı İGDAŞ şu anda İstanbulluya doğal gazı yüzde 23 karla satıyor. Buyurun, varsa samimiyetiniz yapın. İGDAŞ'tan aldığınız yüzde 23 kardan İstanbullular lehine vazgeçin, her türlü desteği vermeye hazırız."

"İBB, İLİM YAYMA ÜZERİNDEN MESAJ VERİYOR"

Süleymaniye silüeti konusuna da değinen Göksu, İBB'nin inşaatın başladığı bir yıl öncesinden bugüne herhangi bir çalışma yapmadığını dile getirdi.

İBB'nin derdinin Süleymaniye'yi korumak olmadığını savunan Göksu, sözlerini şöyle tamamladı: "İBB, 2,5 yıl hiçbir şey yapmamış, ama bir tweetle kamuoyuna duyuruyor. Mesele ne Süleymaniye'nin ne de tarihin korunması. İlim Yayma üzerinden bir yerlere mesaj veriyorlar. Burada bir iyi niyet yok. İlim Yayma'da yetişen çocuklar Süleymaniye'yi de korurlar. Koruma kurulları kararlarına saygılıysanız ve gereğini yapmak istiyorsanız Rumeli Hisarı'nda başkanınıza yaptığınız köşkle ilgili koruma kurulunun denetimine izin verin. Köşkünüz için çalışanları içeriye sokmadınız. Neden korktunuz? Bak İlim Yayma, 'Her şey açık, ne isteniyorsa yapalım.' diyor."

Kaynak: AA / Ekonomi

istanbul büyükşehir belediyesi AK Parti İstanbul Göksu Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (33)

Soner Mukan:

Ya arkadaş tek derdiniz istanbulmu tamam siz önce tüm Türkiye'de indirin bakalım faturaları onlar indirirler elbet lafa gelince bak nasıl ortaya çıkıyor demekki sizde hükümet olarak o kadar kazanç kazanıyorsunuz sizde indirin hadi bakalım görelim

502
149
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Siyaset iyice cirkinlesti. Hatalı uygulamaları fahiş fiyatla doğalgaz sözleşmesi yaparken niye akıllı bir sözleşme yapmadılar. Belediye devlet değil ki bu saçma teklife evet desin.

377
102
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

Bumu senin gücün. Şahsi ikbaliniz için zulme sessiz kalıyorsunuz. Hala devam ediyorsunuz. Ölenin ardından vicdan rahatlatma... Allahı nasıl kandıracaksınız?

253
52
yanıtYanıtla
ERKAN :

bu adamı çok seviyorum yemin ederim bu adam gibiler bitirecek akp yi

30
10
yanıtYanıtla
ERKAN :

siz hükümet olarak vazgeçin tüm Türkiye indirimli kullansın. ama derdiniz vatandaş değil aklınızca bak biz vatandaşı düşünüyoruz adı altında imamoğluna yüklenmek.

36
4
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Yok sizde beyin namına birşey çalışmıyor :) adam zaten devlet elektrikte yarısını, gazda %75 ini sübvanse ederek veriyor diyor. Belediye de karından vazgeçsin öle versin vatandaşa diyor :) tüh size körler sağırlar :)

yanıt7
yanıt12
ERKAN :

bilir kişi görmüş büyük resmi geri kalan hep körüz. beyin yerine akp den aldığı fiyonk makarna ile bize akıl veriyor.

yanıt12
yanıt2
Bilir Kişi:

Gerçekten çalışmıyor artık daha da anlaşıldı :) söylediğime cevap veremeyip, olayı makarnaya getirmek de yani... :) Ayrıca fiyonk değil, kelebek. Bunu da bilemedin bak :)

yanıt3
yanıt1
Erkan Can :

neden Bursa B.B den istenmiyor bu indirim, kaldı ki sübvanse ettim dedikleri rakamlar düşülmüş haldeyken elektriğe yüzde yüzün üstünde zam gelmiş, bu makul mü cidden savunulacak bir tarafı var mı, bir yönetim zaafiyeti değil mi sizce de ?

yanıt0
yanıt0
Ütopik Yorumcu:

koyu ak partiliyimdir ama ya siz akıl tutulması mı yaşıyorsunuz adam işçi çalıştırıyor belediyeninde bütçesi var niye karından vazgeçsin adam sen devlet olarak ne yapıyorsun o zaman

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title