Haberler

Afyonkarahisar Hür Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Niyazi Diler Açıklaması

Afyonkarahisar Hür Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Niyazi Diler, yeni dönemde TUSKON aracılığı ile 200 ülke ile var olan ilişkileri zorlayarak yeni pazar imkanları oluşturmak için çalışacaklarını söyledi.

Afyonkarahisar Hür Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Niyazi Diler, yeni dönemde TUSKON aracılığı ile 200 ülke ile var olan ilişkileri zorlayarak yeni pazar imkanları oluşturmak için çalışacaklarını söyledi.

Afyonkarahisar Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (HÜRSİAD) göreve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri basın ile tanışma toplantısı düzenledi. Bir otelde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan,Afyonkarahisar Hür Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Niyazi Diler, derneğin yeni dönemdeki hedeflediği projeler hakkında bilgiler verdi. Toplantıda, dernek olarak ekonomiye ve insana katkı sağlayacak her türlü faaliyetin içerisinde bulunduklarını anlatan Başkan Diler, "Türkiye ekonomisi son 10 yılda ciddi aşamalar kaydetmiştir. Üyelerimiz bu aşamalardan önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de yararlanmaya daha fazla devam edecek diye tahmin ediyorum. Faaliyetlerimizde öncelikli olarak, derneğimizin bağlı bulunduğu Türkiye İş Adamları ve Sanayicileri Konfederasyonu'nun (TUSKON) dünyanın yaklaşık 200 ülkesindeki ticari ilişkilerini en iyi şekilde kullanmayı düşünüyoruz. Bu ilişkileri olumlu anlamda zorlayarak, üyelerimize yeni iş ve pazar olanağı sunmaya çalışacağız. Derneğimizin 350 olan üye sayısı ile faaliyetlerimize bir aile olarak devam ederken, aynı zamanda üyelerimize vereceğimiz eğitim çalışmaları ile de sektörlerimizin daha fazla kalkınmasına zemin hazırlamaya düşünüyoruz" diye konuştu.

Gerçekleştirilen toplantıda, önceki yönetime yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Başkan Diler, yeni yönetimde bulunan genç isimlerin mevcut başarıyı arttırarak sürdüreceğini de dile getirdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title