Haberler

İstanbul'un "Eğitimde İyi Örnekleri" Paylaşıldı

Hayat boyu eğitimi okul dışına taşıarak yaygınlaştırmayı hedefleyen, 2014 Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı Konferansı Fatih İstanbul Erkek Lisesinde gerçekleştirildi.

Fatih İstanbul Erkek Lisesi'nin tarihi binasında gerçekleştirilen Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı Konferansı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız'ın açılış konuşmasıyla başladı. Çok sayıda öğrenci ve eğitimcinin ilgi gösterdiği konferansta, İstanbul genelinden başvuru yapan 1500 projenin arasından seçilen 93 eğitim projesi sergilendi.

Açılış konuşmasında geçtiğimiz günlerde Soma'da yaşanan üzücü kazaya da değinen İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, eğitimde örnek olacak projelerin eğitimin kalitesini daha da üst noktalara taşıyacağını belirtti.

İstanbullu öğrenci ve eğitimcilerin hazırladığı 93 eğitim projesini tek tek gezen ve hepsinin hakkında detaylı bilgiler alan Muammer Yıldız, konferans sonunda, sergilenmeye değer bulunan tüm projeler için, proje sahiplerine katılım plaketi verdi.

Kaynak: EgitimNerede.com / Eğitim

Muammer Yıldız İstanbul Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title