Haberler

Bahçeşehir Koleji, Cumhuriyet'in 100. Yılında Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

Bahçeşehir Koleji öğretmen, öğrenci ve eğitim yöneticileri ile Basketbol Kulübü A Takımı oyuncuları, Cumhuriyet'in 100. yılında Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakıldı ve Cumhuriyet coşkusu yaşandı.

Bahçeşehir Kolejinin öğretmen, öğrenci ve eğitim yöneticileri ile Basketbol Kulübü A Takımı oyuncularının aralarında bulunduğu 5 bin kişi, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında Anıtkabir'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı.

Türkiye'nin dört bir yanında öğrenim gören Bahçeşehir Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve eğitim yöneticileri ile Bahçeşehir Koleji Basketbol A Takımı oyuncuları, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında Ankara'da bir araya geldi. Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Begüm Yücel, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ ve genel müdür yardımcılarının da aralarında bulunduğu 5 bin kişinin Anıtkabir ziyareti, Türk bayraklarıyla Aslanlı Yol'dan tören alanına gerçekleştirdikleri yürüyüşle başladı. Grup, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakıp saygı duruşunda bulunurken, kortejdekiler Cumhuriyet coşkusunu ve gururunu hep birlikte yaşadı.

'İLKE VE İNKILAPLARIMIZA BAĞLILIKLA HİZMET EDİYORUZ'

Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı yazıda, Cumhuriyet değerlerine bağlılığını vurguladı. Yücel, deftere 'Cumhuriyetimizin 100. yılını gururla selamlarken, büyük bir onur ve saygıyla mirasınıza olan sadakatimizi ifade etmek istiyoruz. Bu kutlu günde, emanet ettiğiniz Cumhuriyetin koruyucusu bir nesil olarak huzurunuzdayız. Bize bıraktığınız bu ulvi mirası büyük bir sorumlulukla taşıyor, ilke ve inkılaplarınıza bağlılıkla hizmet ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, Cumhuriyet değerleriyle donatarak aydınlık bir gelecek inşa etmelerine katkıda bulunmak en önemli vazifemiz" satırlarına yer verdi.

'CUMHURİYETİ YÜCELTME HEDEFİNE KARARLILIKLA İLERLİYORUZ'

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları'nın kuruluşundan bu yana geçen 55 yılda Cumhuriyet değerlerinden taviz vermediklerinin altını çizen Hüseyin Yücel, 'Çocuklarımızı vicdanı hür, düşüncesi hür bireyler olarak yetiştirmek için azimle çalışıyor; bağımsızlık ve çağdaşlık idealleriniz doğrultusunda bize işaret ettiğiniz, Cumhuriyeti daha da yüceltme hedefine eğitim ve bilim yolundan sapmadan, kararlılıkla ilerliyoruz. Sizi sonsuz saygı, sevgi, gurur, minnet ve özlemle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun" şeklinde satırlarını tamamladı. Anıtkabir ziyaretinde tüm katılımcılar Anıtkabir önünde 100'üncü yıl hatıra fotoğrafı çekildiler.

İLK MECLİSTE DUYGU DOLU ANLAR

Bahçeşehir Kolejli öğrenciler, TBMM'nin 23 Nisan 1920'de toplandığı ilk Meclis binasını da ziyaret etti. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, buradaki konuşmasında, "Sizlerle şimdiye kadar bir araya geldiğimiz en anlamlı ortam burası. Burada, böyle bir günde tekrar bir araya gelmek benim için çok anlamlı. Sadece benim için değil tüm Bahçeşehir Koleji ailesi için çok çok büyük bir gurur ve çok büyük bir onur. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Atatürk'ün işaret etmiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için ülkemizin geleceğini yazacak çocuklarımızı yetiştirmeye devam edeceğiz. Bahçeşehir Koleji olarak kurulduğumuz günden bu yana bu hedefimizde durmadan yürümeye devam ediyoruz. Bunda sizlerin payı ise çok çok fazla. Yolumuza Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedefte, hiç durmadan devam ediyoruz, edeceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Mustafa Kemal Atatürk Bahçeşehir Basketbol Anıtkabir Eğitim Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title