Haberler

Egeli Genç İş Adamları Başkent'te

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ege Genç İşadamları Derneği'nin Ankara'da düzenlediği kokteyle katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ege Genç İşadamları Derneği'nin Ankara'da düzenlediği kokteyle katıldı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TBMM Başkan Vekili Güldal Mumcu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural'ı ziyaret eden EGİAD üyeleri, CHP Grup toplantısına katıldı. Genç iş adamları, ardından eski Meclis binasını gezdi. EGİAD üyeleri daha sonra da Hilton Otel'de bir kokteyl verdi. Kokteyle, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, CHP İzmir Milletvekili İlhan Cihaner ve MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ile çok sayıda davetli katıldı.

Günay, kokteyle gelişinde, Dernek Başkanı Temel Aycan Şen ve üyelerle bir süre sohbet etti. Şen, kokteyli, İzmir milletvekilleri ile bir arada olabilmek ve kentin taleplerini aktarmak için düzenlediklerini söyledi. Derneklerinin 22'nci yılını doldurduğunu ve 524 üyesi bulunduğunu anlatan Şen, Bakan Günay ve diğer katılımcılardan İzmir'e ilişkin projelere destek istedi. Şen, yeni anayasa çalışmasına ve kente ilişkin hazırladıkları raporları da katılımcılara sundu. Bakan Günay da Şen'e bakanlık yayınlarından Bedri Rahmi Eyüboğlu'nu anlatan bir kitap hediye etti.

CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner EGİAD'ın düzenlediği kokteyl ile ilgili olarak

"Kuşkusuz bu tarz örgütlerle parlementonun bir araya gelmesinde fayda var. Sektörün sorunlarını beklentilerini parlementoya ilk ağızdan aktarmasını faydalı görüyorum" dedi.

Gecede zeybek gösterisi de sunuldu. Gösteriyi izleyen Bakan Günay ve diğer katılımcılar daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Günay İzmir Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title